Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Én a RhinoShield termékekre esküszöm
Igaz ezt még nem ejtettem le de az S8-am és az OP6-om is szépen megvédte mindenféle eséstől, bízom benne itt se lesz másképp.
CrashGuard + Impact protector (elöl, hátul) az én favoritom -
Kasya
nagyúr
Az uveg nem fogja megvedeni a telefonod kijelzojet a torestol. Foleg, ha az a sarkara esik. De legalabb fakobb lesz a kijelzod szine, por mehet ala, nem viheted viz ala es a tukrozodes is erosebb lesz....ha szerencsed van, talan nem lesz szivarvany effektusod is.
Ezek mellett az UV-s uveget javasolnam. WhiteStone Dome vagy mas, olcso megoldas Alirol, Ebayrol.Inkabb egy jo tokot szerezz be, ami az utest elnyeli, csokkenti. Tehat ne 0,2mm vastag muanyag cuccot, ami a karcoktol ved. Nekem UAG Monarch bevalt, de tudom, ez sokaknak "bumfordi".
Kijelzore ha az uveg nem jon be, meg kiprobalhatod a foliat is (pl. Westend). Kevesebb macera, de az meg fel ev utan sargul. Ezt lehet nem fogod eszrevenni, mert hozzaszokik az ember az ido mulasaval. Tapintasa furcsa lehet es nem zsirtaszito.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest