- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma én is próbálgattam az ACR-t.
Következő képpen:
N9-ről smart sync-el N10+-ra minden. (ACR még az utolsó 2018 év végi verzió)
ACR-ről aut. frissítés eng. kikapcsolva. Mielőtt aktiválnám ,PRO licensz manuálisan törölve. Elolvasva amit az ACR ajánlott android 10-re, samsung store-ból frissítve az ACR,majd PRO licensz letölt a play-ból és aktiválás.
Nyilván sokan csinálták előttem,de leírom én is: A hang ha kézibeszélővel használom, elég jó,megüti a használhatóság szintjét (még az ajánlott hangbeállításokat meg sem csináltam az ACR-en belül),kihangosítva a tel hangszóróján még jobb.
A fő gondom,ha autóba BT-os kihangosítóba használom viszont semmit nem vesz fel a másik hangjából. Ez gondolom így is marad ezzel a módszerrel. Ide már kell a sim-es trükk. -
zack
nagyúr
8-as droidon még tökéletesen ment mindegyik rögzítő. Aztán 9-től jött a Google szigorítása. Onnantól kezdve 9-es droidon megszűnt a funkció, és nem is tudták megkerülni, pedig volt rá próbálkozás, és ígéret is, hogy menni fog (XDA). Note 8-9-en pl ez a külső hangszóróból rögzítés használhatatlan minőséget eredményezett. A saját hangom kristály tiszta volt, de a másik oldal olyan halk, hogy maximum hangerőn se volt érthető.
Kipróbálom itt az ACR-t, mert van vagy 4 progi amit megvettem ezekből.Más:
Tudtok ajánlani a NOVA-n kívül minőségi launchert? Ár nem számít, csak minőségi és komplex legyen (témázható). Next Launcher 3D-t használtam évekig, és nagy érvágás volt a megszűnése. Valami ehhez hasonlót keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest