- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
Ez az értesítés dolog nálam is elég hektikus. Minden be van állítva és egyszer működnek, egyszer nem. Lehet kötekedni azokkal, akik ezzel szenvednek és lehet, hogy nem is ennek a telefonnak a hibája, de ettől függetlenül ez gáz. Az előző Note 5-ön az évek alatt ilyen gond soha nem volt. Szerintem azért ez nem normális. Egy telefonnak szerintem inkább úgy kellene működni, hogy minden értesítés alapból megjön és nem altat a készülék semmit. Ha én valamit altatni akarok, akkor majd beállítom! Bár mondom még egyszer, nálam a kezdeti beállításokkal kb. 1 hétig ment minden, majd magától megint nem. Fontos magától!! Ne legyen már olyan okos az a telefon, hogy felülírja azt, amit én egyszer beállítok! Ettől függetlenül imádom ezt a telefont, de B_Csaba védelmében el kell mondanom, hogy szerintem is hülyén működik ez a része. Tudom ezzel hiába is vinném szervízbe, mert ott újra beállítanák ezeket és azt hinnék én vagyok a hülye, majd egy hét múlva persze megint nem működne és így tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged