Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LuXAA
csendes tag
válasz
Electus
üzenetére
Van egy nagyon idegesítő dolog a fényképezővel kapcsolatban. Sokszor előfordult már, hogy fotóznék és az exponáló gombot nem lehet megnyomni, mert feljön a zoom skála (pirossal jelöltem). Valószínű, hogy az adott dolog pont objektív határon van, vagy nem tudom miért. De ilyen esetben sokszor lecsúszok olyan pillanatokról, amit simán el lehetett volna kapni
Samsung S10 esetén is ugyanez volt, szóval nem egyedi a dolog. Másnál is van ez? Hogy tudom kikapcsolni vagy mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Proxmox VE
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Samsung S10 esetén is ugyanez volt, szóval nem egyedi a dolog. Másnál is van ez? Hogy tudom kikapcsolni vagy mi a megoldás?