- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
válasz
F_Gergely #14254 üzenetére
Nekem van Note10 és Note10 plus is. Most jött meg egy S22U. Nem akartam én sem mert az S szériát láttam benne. Igaz sokat nem tudtam használni, mert a feleségem használatba vette, de szerintem inkább Note mint S. Jobb kezes vagyok én is, de pl a tollat kivenni ugyanannyi mint ha jobb oldalon lenne. Így is úgy is el kell fordítani a kezedben. De szerintem megszokni kb 3 nap. Jobban zavart inkább, hogy nincs gyári fólia rajta.
Szerintem ez egy filléres cucc, nem hiszem hogy ezen olyan sokat spórolnának. Viszont 4 év után ez az első olyan telefon aminek fogdosása közben ugyanaz a prémium érzésem van mint annak idején mikor a Note10-et kezdtem használni. Most marad a Note, remélem bírja még jó sokáig, de ha csere lesz akkor muszáj lesz egy S Ultrára váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest