Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
válasz
axlfsi #13374 üzenetére
Nem teljesen értelek, ez a felső kategória, sajna megjelenéskor ennyibe kerülnek.
Az ajándékot arra írtam, hogy 530 helyett 300 körüli árra lehet kihozni, ennyiért szerintem ajándék. Akinek ez sok pénz az majd vár karácsonyig vagy vesz egy A szériát de árakon lovagolni több, mint felesleges.
A note10+ -t már megjelenéskor megvettem így már öreg szegényke. Munkára használom, napi 2-3 töltés is kell neki és mivel lejárt a gari nem szeretném ha megadná magát.
Lassúcska is, egy komolyabb program (vagy pl játék) már megizzasztja rendesen (homeworld mobile már csak low beállítással megy és ott is tud szaggatni).
A kijelző megint szebb lett, azért csak ezt bámulja az ember egész nap. A dinamikus frissítési rátára is kíváncsi vagyok, javulást várok tőle de majd kiderül.
Pénzügyeket is mobilról intézem, ezzel megint megoldva a biztonsági frissítések egy időre.
Tollat minden nap használom, kíváncsi leszek a 3ms-es válaszidőre bár ezzel eddig se volt bajom.
5G - gondolom nem kell magyarázni, KELL a nagyobb sebesség.
DEX gondolom nem változik pedig hasznos, hátha behoznak pár újítást.Engem leginkább az zavar, hogy a telóról való töltés nem gyorsult, ezzel a tempóval sokáig tart a fülest vagy órát tölteni (erre az esetre vettem egy 3-as vezetéknélküli töltőt és azt cipelem ha el kell utazni).
Illetve legyünk őszinték, akiknek imádják a mobilokat azok mindig vágynak egy kis vérfrissítésre
-
válasz
axlfsi #13374 üzenetére
Én note 10 plus-ról váltok s22U-ra. Előrendelésben a meglévő elofizum mellé, amin már nincs hűség 83e készülék kedvezmény mellett 446e-re jön ki a 256gb bordó változat, 22 hónap cca20e. Nekem megéri. Így is túlhordtam ezt, az előrendelés óta megvan ez is. A buds és ez is megy majd marketplace-re.
#gjoco1: én a kezdetektől nem vagyok megelégedve a note 10plus kamerájával, és ez nem.is változott. Nem vennék belőle újat, ez a két és fél éves is tökéletes. De nekem most beérett a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Suzuki topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest