Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
axlfsi #13327 üzenetére
Szintén ez a szitu nálam is . Simán ráengedtem . Bár lehet megérett volna egy szűz belakás , de szintén " problémás " a rengeteg cucc újra telepítése - belakása . Egy nap talán nem is elég .
Kellett egy restart utána . Lefuttattam a Galaxy App Boostert és eddig egy két korreciót leszámítva ( fentebb olvashattad ) rendben vagyunk . Frissítettem a Good Lock alkalmazásokat . ( köszi Probert65 ) Aztán meglátjuk . Megszokjuk ezt is , mint mijdíg . Lesznek hibák valószínű , de egy utólagos frissítés megoldja .
-
csubííí
senior tag
válasz
axlfsi #13327 üzenetére
Én is simán ráengedtem, eddig semmi gond.
Annyi, hogy a már említett gyorskapcsolók között nincs az"extra drim" kapcsoló, és ha kis ablakban "fut" valami azt ugyanúgy tudom csak méretezni mint előtte. Pedig ezek a nézett videókban ott/ másképp vannak, de ez legyen a legkevesebb gondom vele.
Én Microsoft launchert használok, az is rendben "megy" vele, az összes gesztusvezérlés is.
85%-ra limitáltam az akku töltés, kíváncsi leszek így, hogy bírja majd. Csak így sűrűbben kell majd töltenem. Nem tudom, hogy lenne a jobb, többszöri töltés (85%-ig), vagy kevesebb (100%-ig).
Szerintem ugyanott vagyok, akármelyiket is választom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest