- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
telefonmágus #3981 üzenetére
Nagyon agyalok most hogy rákattintok az alzán az 512-esre...ha 90-ért elmenni a Note 8-am akkor egész baráti áron megúszom a cserét.
-
válasz
telefonmágus #3977 üzenetére
200 nettóért ajándék így egy 512Gb-os Note 10+
csak ne kelljen garizatni
-
Ha Te sem használod, nem fog merülni...
Elolvastad amit írt a kolléga??? Éjjel is merül neki mint az állat...
balika333: Első körben, a borzasztó gyenge térerő miatt is tud merülni. Lehet kellene neki egy gyári visszaállítás, majd szépen egyesével visszapakolni az app-okat, közben tesztelni, hátha meglesz melyiktől merül ennyire.
-
-
válasz
mkriszadmin #3269 üzenetére
Nagyon köszi, berendelve( Napok óta keresek valami normális power bank-ot, majdnem vettem ma egy xiaomi-t kintről, de szerintem ez jobb választás lesz)
-
válasz
Joachim21 #3140 üzenetére
Nekem nem volt panaszom még a Samsung garanciára.
És igen megéri a felárat. Pl hamarosan 2 éves lesz a note 8-am és garanciában ki fogom cseréltetni a kijelzőt ( megjelent a jack csatlakozó magasságában a kijelzőben valami hiba, hozzáteszem a semmitől...) és mivel az akksi össze van ragasztva a kijelzővel így azt is cserélik. A GSM garival azt hiszem megnézhetném magam...telefonmágus: hogy kerül 280-ba a note 10+?
-
válasz
telefonmágus #3138 üzenetére
280-ért lehet venni? Hol lehet kapni ennyiért? Samsung garis?
-
Ti hogyan oldjátok meg a sok eszköz töltését otthon? Elég sok eszközt kell kvazi usb-n tölteni, ti használtok valamilyen 220V-os usb hub-ot?
-
válasz
telefonmágus #2437 üzenetére
Akkor vidd vissza a Samsungnak a töltőt, hogy neked 66 perc lett a 45W-ossal
Köszi a tesztet, így tuti más nem fog már venni ilyet. -
Elsősorban a Dex felhasználókhoz intézem a kérdésem.
Van akinek sikerült már FHD felbontás felett aktiválnia a Dex-et? 4k a monitorom de nem engedi fentebb valamiért. -
-
válasz
Memmaao #1232 üzenetére
Pontosan így látom én is...
Sőt még a note 3 korában, mikor volt még házhozjövős ( vagy munkahelyre jövős) szervíz bejelentettem a készüléket képernyő beégés miatt gariztatni( 2. év vége fele) A szervizes az irodai asztalomnál szinte azonnal szétszedte a telefont. Mondom meg sem nézed a kijelzőt? Azt mondta NEM! Szóval piros pont
-
Azt tudja valaki, hogy MO miért kap 2 év Samsung garanciát?
Illetve azt lehet tudni, hogy itt is van minőségi besorolás? Értem ez alatt azt, hogy egy német polgár mondjuk 1. osztályú telefont vásárol, szemben egy balkáni lakossal aki teszem azt 3. osztály készüléket kap az országában?
-
válasz
MikeWazowski #38 üzenetére
Be kell menni a fejlesztői módba es ott le kell venni az animációkat kb 0,5x-os értékre.
-
válasz
AliceWake #14 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy mennyi ideig tesztelted a készüléket? A hivatalos bemutató előtt már megkaptad, vagy csak utána?
Egyébként tényleg jó cikk lett, sok pro/kontrával és persze poénokkal megfűszerezve. Grat.
Nekem valahogy olyan érzésem van a készülék kapcsán, hogy kompromisszum hegyeket kell magam elé állítani, hogy lecseréljem a 8-ast...
...és ahogy írtad is, borítékolható jövőre a min 90hz-es kijelző illetve kénytelenek lesznek beledobni egy 5 avagy 10x optikai zoom-ot is.
-
Köszönjük a gyors tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest