- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miki7712
csendes tag
válasz
SzutyokMatyi #10311 üzenetére
Ez marha jol hangzik basszus...
-
Miki7712
csendes tag
Hali. Valakinek van tippje hol erdemes a hatso kamerat csereltetni. Betort az uveg gozom nincs hogy neo spigenbe volt pedig. Elore is koszi
-
Miki7712
csendes tag
válasz
#67656192 #10184 üzenetére
Mondjuk amennyire emlekszem o nem volt olyan szerencses az alphajaval mint mi es sokat szivott vele. Igy azert ketlem hogy visszasirna. Egyebkent ugy hogy hasznaltam mind a kettot szerintem is pariban van az alpha a sima 6 al. Jobbnak nem jobb de ott van. Viszont hala az IOSnek ami szamomra egy fos es az arertek aranyt nezve nalam abszolut az alpha lett a nyero.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
Balathruin #10170 üzenetére
De mégis mi a baj a hellyel? Az apple topicban kéne?
-
Miki7712
csendes tag
válasz
MrBazsi #9876 üzenetére
Én ugyan nem szidtam csak tegnap a franciával volt gondom, de úgy tűnik meg oldódott legalább is az elmúlt 24 órában nem szívta le semmi. 4.4 el nekem is atom stabil volt de azt hogy a fenébe csinálod hogy 2-3 nap és 4-5 óra üzem idő???? Nekem 3 és fél óra kijelző volt a max de akkor alig telefonáltam és 14 óra alatt. Most 25 órája megy kb 2 és fél óra kijelző idő és 20-25 perc telefon de már csak 20%-on van. Én mint irtam elvagyok vele mert ha nem szivja le mint tegnap éjjel akkor reggeltől estig pont kitart nekem úgy hogy minden be van kapcsolva és beszélek is több mint 1 órát de azért örülnék 5 órás kijelző időnek.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
Lacopapi #9852 üzenetére
Még adok egy esélyt ennek aztán az lesz. Csak már ugye rajta volt a svájci is amire magától frissült és az is szar volt igaz ott nem az aksi hanem fagyás volt a gond. De lehet kipróbálom az arabot is. Most nyomtam egy wipe cachet meg kikapcsolva 0ról 100 ra töltöttem, meglátjuk. Most egyelőre mintha ok lenne. Legalább is az elmúlt másfél órában 1%-ot esett. Most 3-4 ismerősőm kapott vett a3 at többek közt a nővérem is. Kurva jól birja az aksijuk, pedig asszem az is csak 1900mh.
-
Miki7712
csendes tag
Én nem is szidtam az aksiját soha bár a 4 órás kijelző idő az elmúlt 9 hónapban max egy szép álom lett volna nekem. Általában max 3 at bír. De ez nekem ok mert végig Lte, wifi minden szinkronizáció bekapcsolva 1-1,5 óra telefonálás, viber, face, de estig kihúzza igy és az nekem elég. Csak most ebben a 2 napban szívok amióta a francia van. Próbálok egy factory resetet aztán meglátjuk.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
kvojnovics #9842 üzenetére
Hasonló történt velem is. Fél évig használtam Kit-kat-tel imádtam hibátlan volt a teló. Utána magától otán le frissített lollipopra (svájci) onnantól többször volt fagyásom térerő gondom. Az aksi jó volt mind a kettőnél. 2 napja feltoltam az új franciát hátha megszűnnek a fagyások. Úgy tűnt szépen muzsikál viszont amig aludtam 8 óra alatt 78%-t esett a teló aksija. Korában óránként 1%-t sem. Nem értem mi ragadhatott be.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
szevassag #9230 üzenetére
Köszi, annak nem örülnék ha szar lenne 4g-vel mert idáig minden szuper volt 4g-n is. De most már mind1 mert le volt töltve és nekem is állandóan jelzett mint itt fentebb a kollégának hogy telepitsem, igy úgy döntöttem kipróbálom. Meglátjuk max verem a fejem a falba vagy majd visszatolom a régit :-)
-
Miki7712
csendes tag
Sziasztok
Tulajdonképpen most mi az álláspont a lollival kapcsolatban.
Mint írtam nekem április óta gyárilag XXU1BOA2 kitkat van a telomon és tényleg szavam nem lehet hibátlanul működik, se egy fagyás se laggolás. Viszont ma reggelre nekem is jelzett a telóm hogy van lolli frissítés. Érdemes frissitenem? Azt meg tudom nézni valahogy hogy melyik verzióra frissítené? A szövegbe sajnos csak annyit ir hogy 5.0 lollipop.Köszi a válaszokat
-
Miki7712
csendes tag
válasz
halig12 #9117 üzenetére
Igen olvastam és bánom is hogy akkor nem vettem. Csak mivel neo spigen hybrid tokkal használom, valaki írta hogy nem megy fel ha big aksi van ezért nem vettem. Most meg azt olvastam szintén itt, hogy nem nagyon lehet kapni. Ha sikerül egyet szerezni és úgybirná ahogy írod, akkor tényleg ez lenne számomra a tökéletes telefon.
-
Miki7712
csendes tag
válasz
halig12 #9113 üzenetére
Sziasztok,
Szerintem ez egy fasza rom. Én április végén vettem a telót függetlenül. Gyárilag ez a rom volt és van azóta is rajta. Hibátlanul müködik pedig semmit nem állitgattam, 3-gre stb. Úgy van ahogy a boltból kihoztam. Elég sokat telefonálok sokat hivnak de még egyszer se szóltak hogy ne lennék elérhető. Folyamatos 4g-n használom pedig t-mobile-os vagyok. Ennek tükrében számomra tényleg rejtély hogy mi lehet a többi telóval a probléma. Alaplap? T-mobile? Proci? Szoftver? Annyira hibátlan a telóm, hogy idáig nem is irtam ide pedig régen sokat voltam kénytelen más telók kapcsán irni. Egyetlen ami jobb lehetne részemről az az aksi. 2 és fél 3 óra max a kijelző időm igaz ezt folyamatos 4g/wifi, szinkronizálás,facebook, viber és kb 1 óra telefon minden nap. Ilyen használat mellett sajna nálam igy este 18-19 ig birja úgy hogy ne kelljen rátöltenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- eBay
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest