- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeka
tag
Ilyen tok volt!
https://www.guuds.com/product/G850-6004K__Mercury-Fancy-Diary-Leather-Flip-Cover-for-Samsung-Galaxy-Alpha-G850F-G850A-Brown.html
A vicc az, hogy még a szilikon keretből is kifordult valahogyan a csuszás során, majd egy patka meg is dobta.
Sajnos végig sikítottam az egészet! -
jeka
tag
Tokba volt, ami ki nyílt, aztán egy kis csuszás, pördülés majd sikoly, és végül sírás. Sajnálom, hogy ilyen véget ért szegény! Soha egy telom sem járt így, remélem, hogy ez volt az első és az utolsó! Még vissza nézek biztos ide, mert van még az ismerősök között Alpha. Jók legyetek. Bringázásnál figyelni.
-
jeka
tag
Sziasztok.
Rommá tört a telóm. Bringázás közben zsebből kiesett. Kijelző sarkai és jack dugonál sérült. Van még 2 hó garim. Szerintetek van értelme költeni rá? Illetve mibe fáj pl egy Kijelző csere.? Sajnos ettől azért még több ment tönkre benne. -
jeka
tag
Lassan kezdek aggódni. Rendszeressé vált a random újra indulás, és most azt is észre vettem, hogy valami felhúzta a procit olyan 72 fokra. A Google Play Services-re gondoltam, hogy beakadt, itt kitöröltem amit ki kell, és várom a csodát! Kezdem bizalmamat veszteni a Samsung mobiloktól, a Sonynál ez már meg volt. Gondolok itt a frissítési mizériára, most meg ez az újra indulgatás!!!!!
Ha van valakinek ötlete mi lehet azt is kipróbálnám!
Köszönöm! -
jeka
tag
T-mobilos telon, frissités óta van hogy random újra indul a teló! Most legutóbb telefon hívás illetve beszéd közben! Valaki tapasztalat ilyet, vagy kezdjek aggódni?
-
jeka
tag
Valaki használ ilyesmit?
https://www.arumania.hu/akkumulator-samsung-galaxy-alpha-2200-mah-li-ion-premium-minosegu-utangyartott-214096?keyword=Akkumul%C3%A1tor%20Samsung%20Galaxy%20Alpha
-
jeka
tag
Ha nem progitól akkor nem tudom mitől! Az biztos, hogy volt fent torrentről leszedet program (monument valley,Nova Launcher 4.1.0,) kb ennyi amire emlékszem. Persze ezek egy másik telomról lettek átrakva ami nem Samsung. Nekem eszembe se jutott, hogy ettől ugorhat a KNOX. Ha tudom akkor fel se rakom, de tovább megyek ha előre tudom, hogy még ennyit se lehet egy Samsung telóval művelni, akkor meg se veszem.
Ha esetleg valakinek van valami ötlete , hogy mitől ugorhat még a KNOX, azt köszönöm!
-
jeka
tag
Ja még annyit!
A szervizes srác jófej volt. Kicsit mondjuk változott a hangnem amikor meg látta a knoxot 1esen, és már csomagolt volna. De meg győztem hogy nem készültem átvernni, és haladjunk inkább. Kérdeztem amúgy mit csinált volna ha 0 a knox? Rögtön azt mondta, hogyha javítani kell akkor cseréli. Itt egy kisebb szivrohamom volt. De mondtam hogy nézze meg, hamar eljött. Fogta a telot és ide fújt oda fújt, kicsit megpiszkalta tűvel és csipesszel,és jó lett a készülék. Panasz nem lehet,csak rám. Innen is köszönöm neki. -
jeka
tag
Tehát ha jól értettem akkor, ha mondjuk felrakok egy progit mondjuk valami torrenteről akkor ugrik a knox és vele a garim is? Mert ilyen lehet hogy volt. Ezt viszont nem gondoltam volna. Azt hittem hogy a knox akkor ugrik ha routolok. Ha ez így van akkor ezt be nyaltam. Vigyázzatok ezzel. Legyen ez tanulságos történet. Kár hogy én írom és nem pedig olvasom.!
-
jeka
tag
A T-mobilban lett vásárolva. És semmi kokányolás nem történt. Arra nem emlékszem hogy utoljára mikor néztem a knoxot, de miután fel került a T-mobilos rom utána biztosan és akkor 0 volt. Lehet hogy én csesztem el valamit, de mit és mikor.
-
jeka
tag
Talán volt rajta egy Nova lancher ami nem Playről volt. De ha ettől ugrik a knox (mert ugyebár routolas nem történt) és ezzel együtt a garim is az elég gáz, és igazságtalan is.
-
jeka
tag
Az milyen alkalmazás lehet? Csak a Playről van alkalmazás. Nincsen 1 éves a készülék, és én vagyok az első tulaj. T mobilos.
-
jeka
tag
Sziasztok!
A knox mitől ugrik 0-ról 1re? Gyári romok valamelyike és most a T-mobilos rom van rajta. Minden a Samsung oldalról töltöttem. A gáz az hogy ez pont szoktam nézni ha újra rakom a készüléket. Most viszont beszart az USB töltő része a telonak, és kihivtam a Samsung házhoz jövök szervizt. Na itt rögtön jött a hideg zuhany, és vissza is adta a telot hogy a knox 1esen van. -
jeka
tag
Sziasztok!
Engem is elért a vég.
Hálózati töltőről nem tölt, PC-re felrakva csak tölt, de nem ismeri fel a PC.
Valaki találkozott már ilyennel?
Nem akartam újra rakni, de lehet, hogy az lesz! Bíztam, hogy hátha megkapjuk a 6.0-át.
T mobilos 5.0.2 van rajta.
Eddig semmi komoly probléma nem volt vele.
Mondjuk remélem nem az USB cstival van a baj!Előre is köszönök minden tanácsot!
-
jeka
tag
Köszi!
Szuper akkor megint vagy 3óra mire kiderül, hogy jó-e!
-
jeka
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudná feldobni az új T-s 5.0.2?
Mert amit leszedtem a sammobile-ról az valamiért hibát ír ki .Előre is köszönöm.
-
jeka
tag
Sziasztok! Valaki használ Tv got? Nállam ha teljes képernyőn szeretném nézni akkor lefagy. Előtte jó volt, és változás nem történt a telon! Kár lenne érte. Direkt ezért váltottam Magentára,mert nem számolja az adatforgalmat! Írtam már nekik is. Eddig semmi. Most ezért nem szívesen raknám újra a telot. Előre is köszönöm, ha van olyan ötlet amit még nem próbáltam.
-
jeka
tag
Sziasztok!
Hátha valakinek jól jön!Hogyan telepítsük, és frissítés Samsung Galaxy Alpha to Android 5.0.2 Lollipop Official Stock Firmware!
https://www.youtube.com/watch?v=wKZRuMaS5VY
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest