- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
kvojnovics #9931 üzenetére
Egyetértek az előbbi hozzászólással.
Nincsen semmilyen wireless hátlap a vastagított aksihoz ami 2500mAh,viszont ahhoz jár sima hátlap aksival együtt.
Van egy másik lehetőség,láttam felrakva egy wireless "TAPASZ"-t amit az aksi és a hátlap közé ragasztva olyan mintha wireless lenne maga a hátlap!Korábban átszámítva 8-12000 Ft közt mozgott az ára.
Találtam akciósan,így már érdemes lenne rárajtolni!
Ez érdekelne engem is.Akár 2-t vennék ebből ha valaki rendelne magának is így olcsóbb lenne a szállítás is.
Tedd fel a Franciát. Valami oka van,hogy levették a magyart. Biztosan majd vissza kerül. hza nagyon kell akkor valahogy felrakom fájl küldő oldalra vagy a Skype-n keresztül eltudom küldeni,de ez idő mig átmegy.
Amúgy a SAMFIRM progival leszedhető a magyar XEH Lolipop 5.0.2 kiadás!!!!
-
Lacopapi
addikt
válasz
kvojnovics #9931 üzenetére
1. tudomásom szerint nincs
2. valami baj lehetett vele,mert visszavonták.Nálam pár napot ment,addig nem volt gond,úgyhogy nem tudom miért történt. De jelenleg a francia független van fenn jó ideje remekül fut,multirom,úgyhogy a nyelvvel sincs gond. Ilyen értelemben nem hiányzik a magyar. -
szevassag
tag
válasz
kvojnovics #9842 üzenetére
Nálam naponta fordult elő ez a merülés. A Gsam battery szerint a mediaserver nevű program okozta a galibát. A net szerint ez azért van, mert a telefon a háttérben időről időre csekkolja a média fájlokat,és ha valamelyik fájl "korrupt" azaz hibás, akkor ezen nem tud túl menni és újra meg újra próbálkozik. Ezért mind a 8 magot pörgeti ameddig le nem merül. A megoldás nálam az volt, hogy a recoveryből egy teljes factory resetet toltam, és utána kb semmit (sem mp3 se fénykép se fölösleges app) nem raktam rá. Nálam a gyári appok nagy része tiltva van, és csak a viber&messenger van telepítve.
Azóta semmi baj, se merülés se lassulás.
Viszont érdekes, hogy a nexus7 tabletem szarásig van programmal meg média tartalommal, és készenlétben napi 2%-ot merül. Ezért sem fogok többet samsungot venni. Ezt 2 havonta fogom factory resetelni ameddig meg nem unom és veszek egy normális telefont. -
Miki7712
csendes tag
válasz
kvojnovics #9842 üzenetére
Hasonló történt velem is. Fél évig használtam Kit-kat-tel imádtam hibátlan volt a teló. Utána magától otán le frissített lollipopra (svájci) onnantól többször volt fagyásom térerő gondom. Az aksi jó volt mind a kettőnél. 2 napja feltoltam az új franciát hátha megszűnnek a fagyások. Úgy tűnt szépen muzsikál viszont amig aludtam 8 óra alatt 78%-t esett a teló aksija. Korában óránként 1%-t sem. Nem értem mi ragadhatott be.
-
nrg_52
addikt
válasz
kvojnovics #9826 üzenetére
Igen, 13-bol csak forrast lattam en is 12.1-bol meg valami beta8 az utolso. A garvesztes terhe gondolom nem sokak kedvet hozza meg a romolgatashoz + viszonylag limitalt darabszamos a telefonunk. Mondjuk mivel jo a gyari, nekem nem nagyon hianyzik a custom rom, sokkal inkabb a root.
-
nrg_52
addikt
válasz
kvojnovics #9822 üzenetére
Hol nezelodtel custom rom ugyben, XDA-n?
-
Lacopapi
addikt
válasz
Nálam EZ van fenn. A billentyűzetet úgy tudom,nem lehet átállítani,mellesleg én örültem,hogy nem kell külön előhívni a számokat....
-
jeni
félisten
válasz
a XEF ami független Francia room
az FTM az Vodafone kiadás de abból nincs 5.0.2. kiadás -
Lacopapi
addikt
válasz
kvojnovics #9820 üzenetére
A francia újabb,van benne pár javítás. Főzött romot csak garanciavesztéssel lehet feltenni,ha egyáltaán van már,én nem tudom,mert nem éreztem szükségét a dolognak.
-
zhata
senior tag
válasz
kvojnovics #9795 üzenetére
Ahol vettem (Samsung hivatalos bolt), az utolsó darab volt. Fehér hátlappal. Ódzkodtam is tőle, de megvettem. Sajnos a szilikon tok sem megy rá. Megmutattam néhány barátomnak, ismerősömnek. Mondták, hogy nem ciki. Viszont a boltban azt mondták, hogy mivel ez a készülék kifutott, már nem lesz rá több tok. (Vagy igaz, vagy nem. Talán mások tudják a tuttit.)
-
jeni
félisten
válasz
kvojnovics #9795 üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
kvojnovics #9793 üzenetére
Ebben az esetben viszont tokmindegy a garancia, mert a cm-ekhez custom recovery kell, akkor pedig ugrik a knox.
-
jeni
félisten
válasz
kvojnovics #9778 üzenetére
Nincs olyan amire nagyobb aksival egybe lenne a QI töltés!
-
jeni
félisten
válasz
kvojnovics #9775 üzenetére
Én semmi pénzért nem rootlnám az Alpha telót. Az igaz,hogy az android telósok első gondolata,hogy rootolni kell mert az android rendszer és tele vannak egyéb oda nem kívánó apps-kal.
4.4.4. erre láttam a neten roootolási lehetőséget,de nekem nem nyújt előnyt,még ezzel a gyári roomal is meg vagyok elégedve. Majd ha lejár a gyári akkor rootolom de addig ez így tökéletes nekem.
A +kiterjesztett garancia megvétele azért a 10000Ft ellenében szerintem megéri,főleg ha a 3. évében elromlana még olcsóbban megúsznád a javítást,sőt akár egy újat is kaphatsz cserébe ha netalán nem javítható. Bár az a kérdés lesz-e még 1-2 év múlva Alpha teló? Ugyanis már nem gyártják.
Ha Samfirm-el jött le akkor az csak pár perc a leszedés.Amúgy a telónk majd megkapja az 5.0.2 után az Android 6! 5.1.1 nem lesz rajta ebből kimaradunk.
Még annyit érdemes tokot,üvegfóliát,védőtokot venni mert a flipes gyári tokot a Telekom most kiszórja 2000 Ft-ért és nem lesz több belőle.A West-End Telekom boltjában Az MM,az OTP mellett van ott van kiállítva 3 féle színben. A többség Spigen Neo Hybrid tokot használ mert még az még gumis mellette.
Innen tudsz csemegézni. Erre gondoltál. Gyorsnak kell lenned mert szinte már sehol sem szerezhető be lassan.Esetleg a Samsung shopokban talán még vannak.
-
nrg_52
addikt
válasz
kvojnovics #9776 üzenetére
De vissza lehet, flash utan fr kell, mert bootloopot kapsz.
-
anonym1s
őstag
válasz
kvojnovics #9773 üzenetére
Hali.
A 4.4.4 romot lehet knox ugras nelkul rootolni a kingroot telefonra telepitheto valtozataval. En is azzal csinaltam. Az 5.0.2 verziot mar nem. -
jeni
félisten
válasz
kvojnovics #9771 üzenetére
Hello!
Gratula a telóhoz.
Firmware innen leszedhető.
Neked a XEH Hungary 5.0.2. kiadás a megfelelő.
HA rootolod a telót akkor örökre bukód a garanciát,mert nincs vissza út Knox 0x0-ra ha a számláló ugrik!Ha nincs garid rá akkor szabad a gazda a rootolásra,de ha még garis akkor vehetsz hozzá még 1év garanciát 10000Ft-ért a MySamsung oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- iPHONE 12,13,14,15,16 összes típusához magsafe átlátszó szilikonon tok.
- iPHONE 11,12,13,14.15,16 összes típusához kameravédő üvegfólia.
- iPHONE X,11,12,13,14.15,16 összes típusához teljes kijelzős üvegfólia.
- Baseus 1.5 méteres Type-C-lighting,USB- lighting, Type-C-Type-C gyors töltő kábelek.
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest