- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
varjasz #12473 üzenetére
Ooooo!
Csak azok vannak!
Samsung Magyarország válasza, hogy küldjem be ismét a Telemax-ba bevizsgálásra.
Akik basztak időpontot egyeztetni velem az email-es bejelentésemet követően.
Jeleztem Samsungéknak, hogy ettől teljes mértékben elzárkozóm, mert nem járulok hozzá hogy a telefonomat egy ilyen kókler bandának ismételten beszolgáltassam, s ki tudja hogy bevizsgálás címén ismételten mit fognak kicserélni benne/rajta.
Mivel viszont Budapesten dolgozok, s csak pár utcányira a Váci úti Prémium ponttól, így bevittem oda, s kértem a szervizvezető kollégát.
Aki nagyon készséges volt, tartottam bemutatót is a telefon képességeinek vonatkozásában két gyári akkumulátorral is, megállapította hogy a hibajelenség fennáll, s bevette a telefont bevizsgálásra, aminek eredményét Ő is, tőlem függetlenül megküldi a Samsung Magyarországnak.
Ami a legfurább: hivatkozott egység tényleg Samsung Márkaszerviz, de a prémium garanciát, meg a házhozjövős dolgot csak és kizárólag a Telemax végzi. Ergo ide csak személyesen vihető be a telefon szervizelésre, de ők helyben javítják, s nem küldik tovább a Telemaxnak.
De azért miután elmondtam a szervizesnek a telefon teljes történetét, s hogy hogy áll a dolog, kikerekedett a szeme.
Mondván pl, hogy amikor telefoncsere van garnaciába az édes kevés hogy imei matricát átragasztanak, mert arról kéne kapni egy hivatalos jegyzőkönyvet is.
Illetve azt is látta hogy milyen barbár/kókler módon szedték szét a cseretlefont alaplap csere címén.
Ő tudta hogy mit kell nézni, nekem fel se tűnt.Samsung Magyarország pedig tovább pattog, hogy igenis a Telemax-hoz vigyem újbóli bevizsgálásra....
Hát nem fogom!
Itt tartunk jelenleg, de már szeretnék a végére érni.
Bár itt a Váci úton a szervizes elég közlékeny volt, s azt mondta ismerve a teljes story-t - hogy ez már egy cseretelefon, ami már alaplap cserén is átesett nagy valószínűséggel utalványt fogok kapni, amit kötelesek a vásárlás helyén készpénzben visszaadni, ha úgy szeretném. Remélhetőleg megszabadulok tőlük egy életre és 140 ezer forintból olyan tényleg high end telefont veszek asszonynak 2017-ben ami nem Lollipop-ot fog futtatni, s nem a TMX szervizeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Dark Souls sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Analóg fényképezés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest