Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UfoZoli

aktív tag

válasz varjasz #12473 üzenetére

Ooooo!
    Csak azok vannak!
    Samsung Magyarország válasza, hogy küldjem be ismét a Telemax-ba bevizsgálásra.
    Akik basztak időpontot egyeztetni velem az email-es bejelentésemet követően.
    Jeleztem Samsungéknak, hogy ettől teljes mértékben elzárkozóm, mert nem járulok hozzá hogy a telefonomat egy ilyen kókler bandának ismételten beszolgáltassam, s ki tudja hogy bevizsgálás címén ismételten mit fognak kicserélni benne/rajta.
    Mivel viszont Budapesten dolgozok, s csak pár utcányira a Váci úti Prémium ponttól, így bevittem oda, s kértem a szervizvezető kollégát.
    Aki nagyon készséges volt, tartottam bemutatót is a telefon képességeinek vonatkozásában két gyári akkumulátorral is, megállapította hogy a hibajelenség fennáll, s bevette a telefont bevizsgálásra, aminek eredményét Ő is, tőlem függetlenül megküldi a Samsung Magyarországnak.
    Ami a legfurább: hivatkozott egység tényleg Samsung Márkaszerviz, de a prémium garanciát, meg a házhozjövős dolgot csak és kizárólag a Telemax végzi. Ergo ide csak személyesen vihető be a telefon szervizelésre, de ők helyben javítják, s nem küldik tovább a Telemaxnak.
    De azért miután elmondtam a szervizesnek a telefon teljes történetét, s hogy hogy áll a dolog, kikerekedett a szeme.
    Mondván pl, hogy amikor telefoncsere van garnaciába az édes kevés hogy imei matricát átragasztanak, mert arról kéne kapni egy hivatalos jegyzőkönyvet is.
    Illetve azt is látta hogy milyen barbár/kókler módon szedték szét a cseretlefont alaplap csere címén.
    Ő tudta hogy mit kell nézni, nekem fel se tűnt.

Samsung Magyarország pedig tovább pattog, hogy igenis a Telemax-hoz vigyem újbóli bevizsgálásra....
    Hát nem fogom!
    Itt tartunk jelenleg, de már szeretnék a végére érni.
    Bár itt a Váci úton a szervizes elég közlékeny volt, s azt mondta ismerve a teljes story-t - hogy ez már egy cseretelefon, ami már alaplap cserén is átesett nagy valószínűséggel utalványt fogok kapni, amit kötelesek a vásárlás helyén készpénzben visszaadni, ha úgy szeretném. Remélhetőleg megszabadulok tőlük egy életre és 140 ezer forintból olyan tényleg high end telefont veszek asszonynak 2017-ben ami nem Lollipop-ot fog futtatni, s nem a TMX szervizeli.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés