- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács A.
csendes tag
Sziasztok, nem tudom hol kellene ezt a kérdésem feltennem, itt remélem kapok választ.Hard (vagy factory ?!) resetet hajtottam végre az S 7500-as telefonomon, abban a bizonyos menüben wipe data/factory reset -> delete all user data opciót választottam, végig ment, majd rebootoltam.100 % -ig biztos lehetek abban, hogy minden adatom tökéletesen törlődött ?
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
quailstorm #67 üzenetére
hát van egy pár darab. (még Hugo Boss-os is.)
még nem hoztak vissza ace-t!!! a szervizt az iphone toch+lcd csere tartja fent.
ha i-t adok mindig kihangsúlyozom, hogy ha mókolnak rajta valamit, azt nagyon okosan.
még senki nem kért kifejezetten sima ace-t. -
Ace owner
addikt
válasz
quailstorm #67 üzenetére
Az "i" az hótbug.. SGA topicban elég jól szídták mikor kijött..
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
quailstorm #65 üzenetére
nem javítottál bele, nálunk ugyanannyiba kerül a sima, meg az i is.
azt kapja a vevő, ami a kezem ügyébe akad.
alcatel-t, meg nem árulunk, nívós boltban dolgozom. -
quailstorm
nagyúr
Bocsesz hogy belejavítok, de még most is veszik az Ace-it 45-40 ezerért. Az legalább gyengébb és nem lehet cyanogenmodot telepíteni meg játszani vele.
De komolyan veszik, nézi a csávó a telókat: Ot-995, "háát mégiscsak alcatel, inkább Samsung galaxy ace". double facepalm... Nem értem miért, de nagyon népszerű, pedig se nem erős, se nem gyors. Max van egy használható kamerája meg 2.3.6. De ezért az ARMv6-ért 45k-t? Vicc... -
V.T.CS.
senior tag
válasz
thunder6230 #59 üzenetére
még most is veszik az ace-t 44900-ért.
-
Ace owner
addikt
válasz
Hát akkoriban blade-t vehettem volna ace helyett és inkább ace lett. Defy még túl drága volt... Szerintem az iphone looklike is közrejátszott, meg azért egész jól néz ki. Sokkal kultúráltabb mint egy blade, mini..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Hidd el, az volt. Egy csomó ember vette annak idején, pedig fos hardverrel volt szerelve, kamerán kívül nem tudott mit felmutatni, mégis megvették, mert divattelefon lett. És hiába volt túlárazva.. Ilyenek az emberek, mennek a csorda után, ha kell, ha nem
-
sdd2
veterán
válasz
Eladási mérleget nézd, mert hiába mondom, hogy mondjuk a One S sikerteló, mert egyáltalán nem az, alig fogy belőle...
-
thunder6230
tag
nem akarok belekötni, de hol volt siker az ACE? annyiert kaptal jobban müködö telefont is
az ACE 2 hardvere viszont jo a kategoriajaban
-
leslie_smith
aktív tag
Szokásosan jó cikk.
És szerintem jó a maci is. -
Ace owner
addikt
Érdekelne hogy hogyan lehet teszt készüléket kicsikarni a gyártóktól vagy akárhonnan máshonnan? Te hogy kezdted el? Nem valószínű hogy csinálnám, de érdekel
-
MR.LERI
csendes tag
Köszi a cikket jó lett
-
sdd2
veterán
válasz
whiteman0524 #41 üzenetére
Pontosan tudom, hogy mennyi a T-nél de ahogy mondtad a független árat néztem.
Mások más szolgáltatót is választhatnak vagy a másik szolgáltatását veszik igénybe.
-
whiteman0524
aktív tag
Azt értem hogy kártyafüggetlen árakat említettél, de például T-mobilnál az S Advance dominósan pont 30 ropival olcsóbb, ami azért elég durva. Egy középkategóriás telefon komplett árával. Tehát 58 ezerért kapsz egy S Advance-t.
-
LordX
veterán
Valóbam beígérte a Samsung rá a JB-t (végül ez volt az egyik ok, ami miatt ezt a készüléket vettem meg, másik hogy az alternatíva Sony annyira szögletes, hogy vágta a kezem.), de a beígért céldátum október volt, ami nagyon elmúlt már, és mindenhol kuss van róla
-
quailstorm
nagyúr
Figyelj nem a sebességgel van a gond. Ilyet nem írtam. Tulajdonostól tudom hogy a kamera rosszabb. A RAM meg logikus hogy kevesebb, de nem iszonyatos mennyiségben. Minden használható, játszható. Hogy azóta van-e rá gyári/nem gyári fix azt nem tudom.
Konkrétan a 720p felvétel képkockasebességére, és a makrófókuszra volt panasz. Egyébként persze hogy jól dolgozik, ha nem OTA frissíted rá a GB-re. Meg jó, nagyon jó alapnak szolgál a CM9-CM10-eknek. -
FET-MEN
veterán
de van, rá és itt aki nem érte hozzá ne írjon. Van rá flashtool-al is és pc campanionnal is. Az 587-es nagyon stabil gyors rom. Én is azt használom.
Egyébként XPERIA-nal az újak MSM7227A nagy része ami sztem elég nagy gond.. 2 magos U semmivel sem gyorsabb a minimnél az is érdekes.
-
Zotwoo
tag
válasz
quailstorm #34 üzenetére
Ez érdekes, mert rengeteg fórumon azt olvasom, a Mini szárnyakat kap az ICS-sel.
-
sdd2
veterán
válasz
quailstorm #8 üzenetére
Nem saját készülék, nem zavart.
UnA
Nézd meg a Ted-et
Re-Tech
Arról nem tehetek, hogy ilyen régi modellt ad a samsung tesztelésre. A tesztelést hobbyként csinálom meg azért, hogy ha valaki telefont vásárol több tesztet olvasshason. Ez egy rövidke teszt lett, gyorsan kellett összeraknom és nem sok idő állt a rendelkezésemre. A helyzet viszont az, hogy ha nincs a szoftverben újítás akkor nem tudok milyen újdonságot írni, viszont ha odaadnak valamit tesztre arról mindenképp szükséges tesztet írni. Akit pedig nem érdekel nem olvassa el, mást nem tudok erre mondani. De lehet a mobilrena is feleslegesen melózik ilyen sokat? gsmarena előbb hozza le a cikkeket és kis nyelvtudással vagy akár fordatóval is elolvasható egy nagyon részletes cikk a készülékekről. kb ezt mondtad most nekem csak úgy hogy mobilarena lehozza a cikkeket én meg minek írok...
andris1602
Csalódás volt az a telefon de vitték...
laleh
Neked is azt mondom, hogy nézd meg a Ted-et, nem sokat mosolyog...
Zotwoo
blade zte
Ha feleslegesnek véled minek olvasod el és minek trollkodsz a fórumban?
BoboDJ, FET-MEN
nggabi
Valamit mindig találsz
-
nggabi
félisten
nem rossz
kicsit ugyan rövidke lett... és nem ace2 by sdd?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor már inkább egy Galaxy S, ennyiért, és még marad is a zsebben. Vagy kicsit megtoldva SII.
Amúgy, MM-ben 40k alatt lehet kapni Mini2-t most. Lehet akciós is, ezt nem tudom.
Ha ennek lemegy a független ára olyan 50-55k környékére, akkor arra azt mondom majd, hogy talán reális..
-
Zotwoo
tag
válasz
hackeeeee #25 üzenetére
Tény, hogy ennyiért én sem vennék Ace2-t. Ha megnézi az ember, számtalan tavalyi vagy tavaly előtti nagyágyú lehet most az övé ennyiért (legyen az használt vagy MediaMarkt-os akció).
Én mindig sajnáltam kiadni 70 ezer Ft-ot egy telefonért, ami 2-3 hónap múlva sokkal olcsóbb lesz. -
hackeeeee
Jómunkásember
A Mini1 achilles sarka a kijelző volt, ezt oldották meg a Mini2-ben.. Plusz kicsit grancba vágták hardver szinten, ami nem hátrány. Az induló ára elég magas volt, de mostmár realizálódott, mostmár egész baráti áron kapható. Ehhez mérten, hiába tud többet az Ace 2, ennyivel nem ér többet, mint amennyivel többe kerül..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
hackeeeee #21 üzenetére
Abban igen, de az ACE 2 a nagyobb kijelző miatt sem ér 69-et. Az első Ace-t is mennyiért adták, mégis néptelefon lett szinte. Itt is lesznek páran akik a Galaxy névre fognak bukni
Zotwoo: A Mini 2-ről beszél, abban már megvan ez a felbontás
De az első szériából volt még nekem egy, jó kis telefon volt, annyira nem volt szar a kijelző. Persze a mostani telefonomhoz fel sem ér
-
Zotwoo
tag
válasz
hackeeeee #21 üzenetére
Azt én tudom, és tényleg nem sértésnek szántam. Csak elgondolkodtató számomra az, hogy itt van a Mini. Írtó rossz kijelzőt raktak rá, DE vitték, mint a cukrot. Elkészítik a POWER változatát, és pont a kijelzőt hagyják ugyanúgy sz....rban. Nem hiszem, hogy annyit dobott volna az árán egy olyan 320x480-as kijelző, mnt pl a Wildfire S-ben van/volt.
-
Ace owner
addikt
Ennyiből 2magos víztaszító dual simes alcatelt vennék, vagy rádobok kicsit és használg Galaxy Nexust..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tudom, a Mini 2-t lehet nem cserélném le rá. Oké, hogy 2 mag, több ram meg led villanó, de ezen kívül nem nagyon ad pluszt, és aránytalanul drága is hozzá képest, vagyis, az induló ajánlott ára jóval több volt. Most nem tudom, hogy mennyivel drágább.. De véleménye szerint ha 10-15%-al lenne drágább a Mini2-nél, akkor talán megérné.
-
blade zte
őstag
-
Zotwoo
tag
Jó kis cikk lett. A telefonnal én is szemeztem anno.
Csak így tovább! -
Tényleg olyan szomorú az a maci.
-
Re-Tech
aktív tag
Én nem akarom ellopni a szeled, de egészen pontosan milyen rést akarsz betörni egy ilyen írással?
Mobilarénán már majdnem fél éve fent van a teszt, a Tiéd lényegében annak egy kevésbé részletes változata, semmi olyasmit nem véltem felfedezni, ami egyedivé tette volna a tesztedet.
Szvsz vagy tegyél említést olyan dolgokról, ami azóta sokat változott (szoftver, mittomén) vagy olyan telefonokat tesztelj, ami hiánypótló lenne és máshol még nem tettek róla említést, pl valami kínai csodatelefon.
Nem akartalak megbántani, csak kíváncsi vagyok. -
quailstorm
nagyúr
-
FET-MEN
veterán
Jó cikk
Nekem kéne mert s3-mas külső beütése van, és hardver is elég. -
bobooo
addikt
Grat. Jó cikk.
-
sdd2
veterán
válasz
andris1602 #3 üzenetére
Az eladási mutatókat nézzed.
-
andris1602
aktív tag
jó cikk lett
bár a címével annyira nem értek egyet. nekem volt ace-em és nálam addig ment szépen, amíg nem raktam rá semmilyen programot.. mihelyt elkezdtem használni, kegyetlen lassú volt, akadt, fagyott és végül be is krepált.. szerviz után el is adtam. remélem ez a cucc jobban bírja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem rossz kis telefon, bár az a Linpack teszt igen sovány lett, nem nagyon remekel ilyen téren. Alcatel OT.995-m is hoz ennyit, egy maggal
De attól függetlenül tetszetős kis készülék, bár azért az a 69 Mátyás király, azért picit sok. Jó lett a cikk, szokásos jó minőség
Épp ma néztem meg a Ted-et
Életemben először
-
marcias
őstag
Nem rossz írás, viszont az a szomorú maci minden képnél olyan, mintha ő baromira nem lenne megelégedve a készülék egyetlen részletével sem.
(amúgy értem, hogy az avatarod, de akkor is, talán a név ez esetben elég lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A koreai vállalat az Ace sikerét próbálja most a felturbózott változattal megismételni.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Last Epoch
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest