Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz Multi13 #3423 üzenetére

Nem is annyira a barkács jelleggel van baj, mint inkább azzal, hogy egy üveglap védi a kijelzőt, és egy ilyen fólia a hátlapot azon kevés alkalom kivételével, amikor otthon barkácsolok. Tok csak olyankor van a telefonon, hogy a műhelyben ne csapjam bele vagy fogjam meg a telefont esetleg olajos kézzel, de mostanában nem igazán van műhelyes barkácsolós idő.

Nem képes a telefon rá, mert kell hozzá a 3.1-es szabványú sebesség, ebben pedig "sima" 2.0-ás type-c van. Sajnos már későn, amikor nem akart működni nekem, de utána olvastam. Ezért nem fog később sem működni, hardveres korlátja van. Legalábbis én nagyon sok helyen ezt az infót találtam azzal szemben, amit Te linkeltél. Egyébként meg 10 dolláros alis kütyüvel simán ment ismerősnek az S8-án a dex funkció, Neki is adtam annak idején a kütyüt, én meg a SES-es telefont nem fogom beáldozni custom romolásra. Akkor inkább megvettem volna 2/3 áron máshol, de nem értek a romoláshoz, nem is igazán van rá időm és affinitásom, inkább kifizetem a drágább készüléket.

De egyébként köszi az infót, legalább már ezt is tudom. :R

Új hozzászólás Aktív témák