- Asszociációs játék. :)
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Mizol29 #7367 üzenetére
Ha ez nem irónikus kérdés akkor a válasz egyértelmű igen
Korábbi válaszomban leírtam ott a link a képekkel gcam-al és anélkül Szerintem elég egyértelmű Igazából itt nem is értem miért nem akarja mindenki, korábbi telefonjaimnál xiaomi fórumokon szinte mindig az volt az egyik elsődleges Gcam megy rajta?Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
válasz
Mizol29 #6228 üzenetére
Én se szoktam ennyire lemeríteni, de éreztem, hogy rekord közeli eredmény fog születni és kíváncsi voltam mennyi lesz a vége.
Sajnálom a 120Hz-et, mert engem is az fogott meg elsőre a telefonban mikor a boltban láttam, de sajnos SOT fetisiszta vagyok, és ezért szinte bármit hajlandó vagyok beáldozni.
A vicces egyébként az, hogy ezen kívül szinte semmi áldozatot nem kíván a dolog. Van 5 fiók a telefonon, 4 Google és egy Outlook, egy csomó üzenetküldő alkalmazás, ennyi minden sosem volt egyik telefonomon se. Jó ez a SoC, ami a készülékben van, és kivételesen sikerült elég jól optimalizálni a rendszert is.
[ Szerkesztve ]
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Mizol29 #6069 üzenetére
Azzal próbáltam, de csak az oldalsó gomb beállításai jöttek be. Utána kipróbáltam, hogy csak egy pillanatra nyomom meg őket, és kiírta, hogy engedélyezni kell a Samsung Capture-t (a telefon belakásakor letiltottam mindent amit csak lehetett), most már működik. Köszi
ez a kedvenc aláírásom
-
Mizol29
senior tag
válasz
Mizol29 #4899 üzenetére
Közben meglett a megoldás, egyes appoknál nincs alapból bekapcsolva a felugró jelzés, manuálisan kell bekapcsolni az értesítéskategóriánál. Ezt nem vágtam, hogy ha itt rákattintok valamire akkor megjelennek további beállítási lehetőségek is. Szóval ez megoldva, de jött helyette egy másik probléma. Tegnap beállítottam, hogy a képeket szinkronizálja a onedrive-ba, első elindításnál a onedrive írja, hogy kapcsoljam be a kamerából való feltöltést amit meg is csinálok, de rá pár percre sír a onedrive, hogy nincs bekapcsolva és az opció el is tűnik a beállításokból. Na ilyenkor mi van? Kitöröltem a fiókot utána újra hozzáadtam, akkor megjelent újra az opció, de utána megint ugyanaz, jön az értesítés, hogy nincs bekapcsolva a kameráról való feltöltés és bekapcsolni se tudom mert megint eltűnik a beállításokból. Tegnap sikerült késő este felcseszni az agyam vele
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vallás
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tudományos Pandémia Klub
- Építő/felújító topik
- Felülnézetes, többjátékos taktikai akciójáték PUBG: Blindspot
- Battlefield 3
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok