- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Predatorr #7961 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett én nem a 85 vagy 100% töltéssel kapcsolatban írtam, hanem a töltési ciklus meghatározásával és számításával kapcsolatban.
Előbbihez annyit, hogy pont az a jó ha nepközben a mobilunkat többször töltjük
Uttóbiról egy korrekt leírás s töltési ciklusokrról egy Mac notebook akksival kapcsolatban, de a helyzet hasonló.:
Az akkumulátorciklusok
A Mac notebook használata során az akkumulátor töltési ciklusokon megy keresztül. Töltési ciklus kezdődik, amikor teljesen lemerült az akkumulátor – de ez nem feltétlenül egyetlen töltést jelent.
Például előfordulhat, hogy félig meríti le az akkumulátort egy nap alatt, majd teljesen újratölti. Ha másnap ugyanezt megismétli, az egy, nem pedig két feltöltési ciklusnak számít. Ilyen módon egy teljes ciklus akár több napig is tarthat. -
PitLee
őstag
válasz
Predatorr #7961 üzenetére
Szerintem nagyban függ a használattól.
Ha 100%-ra töltöd, de durván mondva 3 nap múlva még mindig 90% akkor lehet, hamarább károsodik, mint aki feltölti 100%-ra, de ~fél nappal később már csak 90-85%.Volt egy Samu strapa telóm aminek a készenléti ideje 2 hónap volt (nem elírás, pl. a töltő megtalálása néha gondot okozott amíg nem került egy dedikált helyre)
mivel nem vagyok egy nagy telefonálós fene gyerek, így 100%-ról igen lassan merült ezért idővel, évek múlva már kezdett púposodni az aksija, mivel Li aksik sem a tartós feltöltött állapotot, sem a tartósan alacsony töltöttségi szintet nem szeretik, de mivel ez egy nagy aksis buta teló volt kis fogyasztással, ezért sokat tartózkodott mindkét állapotban.A samu akkor járt volna jól el ha nem teljesen a felhasználóra bízná ezt, hanem a felhasználó telefon használati szokásai alapján ajánlaná neki, hogy "ön jobban járna ha csak 85%-ig töltené", aztán vagy megfogadnák a tanácsot vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest