Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Én a fóliával kapcsolatban azt gondoltam, hogy leesés ellen inkább a tok véd (persze ha nem egyenes padlóra esik, akkor fóliával talán jobban túléli a kijelző), inkább a karcok ellen kell. Én évek óta nem használok fóliát, mert tiszta környezetben dolgozom, nemigen fogom meg poros/homokos kézzel, és ingzsebben hordva se nagyon karcolódik, ennek ellenére tegnap találtam egy csúnya karcot (kb 2mm hosszú) a képernyő közepén, ami már használat közben is látszik, és nem tudom, hogy került oda
Ez a készülék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy rendesen vigyázni lehessen rá. Amúgy mióta megvettem, felújításban vagyunk, szóval kapott szegény koszt és port is rendesen, sőt, egyszer még kézben tartva el is estem vele futás közben, füvön, úgy, hogy a tok tele ment földdel 
-
válasz
kmarci25
üzenetére
EZ a gyári átlátszó. Két helyen találtam meg 6500-ért, az már Spigen ár gyakorlatilag.
Nekem most az XProtector tokját ajánlotta a boltos. Bár arról nem találtam értelmes fotókat a neten (más a kamera helyének a kivágás, így gyanítom, hogy nem ennek a képe van fent).
Fóliát végül veszek, nem kockáztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Ez a készülék egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy rendesen vigyázni lehessen rá. Amúgy mióta megvettem, felújításban vagyunk, szóval kapott szegény koszt és port is rendesen, sőt, egyszer még kézben tartva el is estem vele futás közben, füvön, úgy, hogy a tok tele ment földdel 
Dr Bubo