- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Számháború felvétel jópofa lehet akciókamerával.
Nekem sincs itthon 4K-s TV-m, vettem párat, de mind visszaküldtem, mert a régi SD, FHD felvételeim jobban néznek ki az FHD-s TV-n, mint a 4K-s TV-n. Viszont a telefonos 4K/60fps felvétel jobban mutat a TV-n, mint a régi FHD-s videókamerám felvétele. Egyszerűen jobb, élesebb a kép. Lehet a nagyobb adatsebesség miatt? Szappanopera hatás sincs, azt láttam valamelyik Sony 4K-s TV-n. Tényleg szörnyű, sehogy sem tudtam beállítani, hogy a mozgás természetes legyen, de telefonos felvételnél nincs ilyen gond. 60fps az oldalirányú mozgáshoz kell, Samsung 30fps-el nem tökéletes. Igaz, mondják filmesek, kamerával nem szabad kaszálni, inkább kell külön-külön felvételeket készíteni más nézőszögből.
Samsugnál állítják, hogy a videószerkesztőjük is tudja a 4K-t, nem hiszik el, hogy csak FHD-ban tud menteni. Mondták be tudnak lépni a telefonomra megmutatni, majd kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest