- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Jungle Man #2437 üzenetére
SSD-t vagy HHD-t ugyan nem próbáltam, de a telefon OTG képes.
Én egy kétvégű Sandisk pendriveot használok, bár microUSB-s, ezért vettem hozzá egy ilyet:
[link]
Bár én az Auchanban vettem, ott csak kb. egy ezres volt. -
válasz
Szerintem valami felhő megoldás lenne a legegyszerűbb, automata szinkronizálással. Legkézenfekvőbb a Google drive és a Samsung/Onedrive, előbbi 15GB, utóbbi ha jól tudom csak 5GB, mindkettőnek van jól használható Windows, illetve okos TV kliense.
-
sxxorp
őstag
válasz
Szia, lehet, hogy jó megoldás neked is, amit nemrég vettem - egyik vége normál USB a laptophoz, a másik a telefonba való USB-C:
[link] (konkrétan ez: [link])
Nem a mobil volt a fő cél, csak gondoltam legyen meg a lehetőség. Így most próbáltam ki: simán kapcsolódott a telefonhoz, megjelenítette a tartalmát, teljesen jól kezelhető, egész gyors, és még 256-os is van, ha nagyobb kell (nekem 128GB). Ennél kisebb, egyszerűbb nem sok van -
gerner1
nagyúr
válasz
Miért ne működne? HDD is működik....
Feltételek:
- HDD -nél : Olyan 2,5" -os HDD, amelynek a tápigénye nem több, mint 0,65A= azok használhatóak, megfelelő külső házban + USB-C kábellel (célszerű, eleve USB-C -s külső ház..). +Egyéb feltétel = *
- SSD -nél: Szintén a megfelelő külső-ház USB-C -s. adott esetben még NVMe is használható. + Egyéb feltétel = **SSD / HDD:
- A teló (az összes Samsung), csak FAT32 & exFAT -ra formázott külső meghajtókat lát/kezel.
- NTFS -hez: 3rd party program szükséges...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest