Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aryes

nagyúr

válasz bul07 #14594 üzenetére

Én is kipróbáltam az arcfelismerést - egész addig tetszett és örültem neki, míg az éjszaka közepén begyógyult szemmel nem akartam feloldani a telefont, és csak kóddal engedte, mert eltelt nemtom hány óra az utolsó feloldás óta, meg amúgy is 24 óránként kódot kér. :W Akkor majdnem földhöz csaptam a telefont, mert pont azért használok biometrikus azonosítót, hogy ne kelljen pötyögni, pláne akkor ne, ha nem alkalmas vagy sietek.
    Az ujjlenyomat csak 72 óránként egyszer b*sztat a kóddal, azt is jellemzően nap közben (mert zömmel nem éjszaka közepén szoktam újraindítani a telefont).

A minta meg persze szóba se jöhet, mint biztonsági eszköz. Nem tudok olyan kollégámról, akinek minta van beállítva a telefonján és ne láttam volna legalább egyszer feloldani a telefont. :U A gyerekek összes felügyeleti dolgát a telefonról intézem, ha mintáz használnék, már rég feltörték volna és kikapcsolták volna a korlátozásokat. :DDD

Az egyetlen valóban biztonságot nyújtó, nem biometrikus azonosító a Blackberry-féle minta+számrács megoldás, amit sajnos azóta sem portoltak más telefonra, pedig egy nagyon jó találmány. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés