Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Látod, egy újabb ellentmondásos íz, amely arra mindenképpen alkalmas, hogy elbizonytalanítson.
Ugyanakkor, én, plö ilyesmik miatt sem támaszkodom holmi (a telón futó) APP -ok által kiírt értékekre (senkit sem akarok megbántani, de az nálam véletlenül sem a: minimum 'semi-pro' kat. ...), hanem inkább a laborszerű mérésre, mert ha másra nem is (ez utóbbi) az akku degradáció -már valóban leírható- felméréséhez, plö, nekem (is) előnyösebb, és többek közt, az ilyesmik miatt is alkalmazok 90% -os tötlöttségi szintet a vizsgálat indításakor.
Persze, így az elmúlt évek vonatkozó tapasztalataimat összegezve, az akku-élettartam szempontjából, nálunk már tulajdonképpen nem oszt-szoroz (tehát felesleges), mert az utolsó két -hosszútávon- megtartott típussal ráálltunk arra, hogy a támogatási ciklus vége előtt (ez korábban volt 2év, most ~3 ), csináltatunk egy akku-cserét: ha kell/ha nem kell alapon azért, mert akkor még nagyobb valószínűséggel kapunk eredeti gyárit, ami nem állt abnormálisan sok ideig egy 'polcon' .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tippmix
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest