- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bul07
nagyúr
CUBE ACR használók
Nállam az utolsó frissítés óta nem működikSzerencsére amit kerestem hívás még pár nappal korrában történt így meglett
Nézzettek rá hogy működik e nállátok, és ne frissítsétek
Én felraktam méllé még egyett, vagyis többet mire egy működött
Talker ARC -
bul07
nagyúr
Én azt tapasztalom hogy ahogy egyre jobban megyünk előre az időbe egyre lassabbnak érződik többet gondolkodik
Én ugye nagy kihagyásokkal szoktam frissíteni
Most is szeptember elején álltam meg droid 12-nél, majd most harmadik hó végén frissítettem droid 13-ra de még azelőtt hogy a UI 5.1 kijött volna mert lehetett olvasni hogy vannak gondok veleÉs azt vettem észre hogy a tárcsázóra mikkor rányomok mintha egy kicsivel tovább tartana míg elindul, meg nagyon néha még tovább
Na meg van egy olyan elméletem is hogy a applikációt fejlesztők nem optimalizálnak hanem rábízzák az erőforrásra
Értem ez alatt hogy mikkor megjelenik a telefon az akkor ép jelenlegi app verziók nagyon gyorsan futnak, majd ahogy jönnek a frissítések az apphoz a programozók nem veszik a fáradságot az optimalizációra hanem majd a processzor megoldja
Így az adott alkalmazás betöltése lekezd lassulni mert jobban terheli a processzort, meg a memória használat is egyre nő, és persze ez vele hozza hogy jobban dolgozik a processzor több energiát is kér az akkutól, így az üzemidő is csökken(akku is használódik és a alkalmazások is többet kérnek)Így fordulhat elő szerintem az is hogy megjelenésnél elérhető képernyő üzemidőt nem lehet már elérni egy mondjuk egy másfél éves korában elvégzett akku cserével se mert az applikációk sokkal több energiát fogyasztanak
Szerintem az erősebb processzort mindig meg lehet érzeni, és ahogy telik az idő egy erősebb processzor tovább tudja azt éreztetni hogy gyors a telefon
-
bul07
nagyúr
1 „Kiterjesztett Samsung jótállás”: a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást (alapjótállás) és további 12 hónap kiterjesztett Samsung jótállást biztosít. A kiterjesztett Samsung jótállás alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, továbbá az alapjótállási időt követően történő fődarab csere esetén a jótállási igény elévülése nem kezdődik újra. Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra.
12hónapig teljeskörű amibe az akku is beletartozik
Majd a továbi 12hó kiterjesztett amiből már az akkut és mindent kizár ami a dobozba még volt, a hozzá adott töltőre is 1év garancia van -
bul07
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #9945 üzenetére
Akkura 1év van nehogy kifuss az időből
-
bul07
nagyúr
Elnézést tényleg Type-A toType-C a kábel
Régit A70 telefonomra emlékeztem annál volt a hozzá kapott kábel mind a két végén Type-C, (Nem mellékesen 25W töltővel amit megtartottam és azzal töltöm) -
bul07
nagyúr
válasz
Wind-Storm #9759 üzenetére
érkezett
Ezt hogy érted?
Hogy a doboz tartalmaz e töltőt és kábelt?
Válasz, igen
Egy 15 wattos töltőt, és egy Type-C to Type-C kábel van a dobozban -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Ugye én most frissítettem 13-ra
Azóta előjött egy olyanom hogy a Chrome böngésző megnyitás után pár pillanatig megfagy, vagy lapbetöltés uttán.
Néha azt hiszem hogy a telefon nem érzékeli az érintést mert másodpercekig nem történik semmi aztán megindul.Most meg kaptam egy ilyet megakadás után.
Más tapasztalt már ilyet?
-
bul07
nagyúr
Megvolt a frissítés rendben lezajlott, ha jól rémlik 3 telepítés volt (vagy négy)
Így sorban, Driveba képek [link]Elsőre kikapcsoltam a RAM PLUS-t
Érzésre minta fürgébb lenne, de majd elválik hogy az akkuval hogy bánik -
bul07
nagyúr
Most hogy téma volt a RAM PLUS ránéztem én is
És be van kapcsolva, és ki se lehet kapcsolni 12-ő alattHa tényleg gyorsabb nélküle ez is a frissítés mellet szól, meg tényleg ha a 5.1 nem olyan stabil akkor pár frissítést úgy is várnák annál is, az meg ahogy írtam tényleg lehet nyár közepe vége lenne
-
bul07
nagyúr
Eljött a pillanat hogy frissítem a telefont, szeptember óta nem volt frissítve még 12-őn vagyok
Hogy miért most, mert a oneui5.1 nem akarom felrakni az első pár frissítésig, az meg lehet már nyár lesz, az meg más sok
Így most töltöm 100%-ra hogy legyen kraft és jöhet a frissítések, jó pár lesz ha sorba rakja fel mindet
-
bul07
nagyúr
válasz
DrKapocs #9469 üzenetére
Aha
Én most tervezek váltani KÜF flottába
Nekem most korlátlan beszéd sms, 2GB net 3222Ft emelés előtt
De már nem beszélek annyit viszont nett az kellene többEzen csomagon gondolkozok [kép] emelés előtti ár
De most nagyon olyan állapotba vagyok hogy nem tudom mit hoz a jövő, és KÜF esetén van egy év hűség, de mi van ha a úgy alakul és a 7GB nem elég, egy évig nem igen léphetnék ha most megkötöm
-
bul07
nagyúr
válasz
PirosHello #9351 üzenetére
Á én még 12-őn vsgyok, ezen részletten átsiklottam ha volt említve
-
-
bul07
nagyúr
válasz
PirosHello #9337 üzenetére
Nekem gond nélkül használom rég óta előtte a A70-en is jól működött.
Ezt most vette fel direkt teszt
[link], az első három teszt szó simán, a második három kihangosítva
Nálam így vesz fel a CUBE ACRÍgy van nálam a beállítás [kép]
.........
Más
Néha néha előjön valami miután zsebembe volt és első feloldás után ez fogad a képernyőn
Múltkor kérte hogy kapcsoljam be a hely adatokatMi a fene lehet ez?
Mit kellene kikapcsolni?A Parancsikonok ki van kapcsolva
-
bul07
nagyúr
Akkor szerinted fel lehet rakni az utolsó frissítésig?
OneUI 5.1 azért hozott egyes készülékeknél akku idő csökkenést, ezt olvasni hírek között, és ugye egyenlőre nem a olcsóbb kategóriák kapták meg, így mi lesz alsó kategóriákban ha ilyent hozna egyáltalán foglalkoznának vele
-
bul07
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #9099 üzenetére
Tudom tudom még egy alkalmazás
De én ezt használom
GSam Battery MonitorAmúgy próbálom teljes töltés után 25% körül megnézni mennyit bírt
[kép]
[kép]
[kép]Így ha egymás után téve látom hogy mennyire csökken az üzemidő
Amúgy én azt érzem hogy ezen telefonba lévő akkumulátor sokkal jobban degradálódik mint mondjuk ami az előző A70-es telefonomba volt
A70-es estén 3évesen olyan egy, másfél óra képernyő időt vesztettem
Én most ezen telefon esetén azt érzem hogy így majd fél évesen már vesztettem 20-25percet, egy két hónaposan még inkább 7óra volt az képernyő időm 25% körül, mára inkább 6óra 30-40perc
És nem volt frissítve a telefon, Utolsó frissítés 2022. szeptember 16.
Ezért se szeretem állandóan frissíteni mert akkor ezt nem lehet rendesen megfigyelni.Kivárok egy stabil frissítést azt felrakom és akkor kb fél háromnegyed évet az van rajta
-
bul07
nagyúr
Samsung Galaxy A54 5G VS Galaxy A52s 5G (videó)
Szerintem csak a nagyobb aksi ami előrelépés, a kijelző kisebb(0.1") de a mérete nem
Nekem még mindig a A52 S tűnik jobb vételnek, főleg ha árban is sokkal olcsóbb(A54 árak még nem igazán vannak)
-
bul07
nagyúr
válasz
jencsikdani #8941 üzenetére
Számla azért kell hogy ha javíthatatlan a készülék és nem cserélik tudják hogy mennyiért lett vásárolva.
Én felhívnám őket hogy adjanak számlát
-
bul07
nagyúr
Hát nagyon nincs mire várni, ha jók a hírek a A54-ára 200e Ft felett lesz
Így későbbekbe ilyen áron talán A3* szériából lehet majd vásárolniKint van a lista már hogy a droid 14-est mely készülékek fogják megkapni és a A52S is a listán van, ami kb egy év múlva várható, így hosszú ideig támogatva lesz még
Samsung.com oldalán lehet kuponozni is, érdemes kérni kupont itt [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
victorhun7 #8890 üzenetére
Friss regisztrációnál jár kupon lehet azért ír ilyen árat
Amúgy ennyi az ára 2db hátsó fóliának
US $2.18 / lot (2 Pieces) -
bul07
nagyúr
Megjött a hátára a fólia
Ezt rendeltem
[link]E hó elsején adták fel, majd egybecsomagolták másik két eladótól rendelt tok mellé, és ma hozta a Express One futár, nem kellet semmit pluszba fizetni
Holnap ha lesz kedvem fel is rakom a hátára
Van videó is hogy kell felrakni[link]
És még olyan simító lapot is adtak hozzá -
bul07
nagyúr
Be van állítva Bixby Routine-ben ha fut egy alkalmazás akkor energia takarékoskodás legyen bekapcsolva
[kép]De észrevettem már hogy néha előfordul hogy hiába rakom le az alkalmazást vagy lövöm ki teljesen a energia takarékoskodás bekapcsolva marad.
De annyira hogy kézzel kell kilőnömMás tapasztalt ilyet Bixby Routine szabályokkal?
Szerk
Nem válasz akart lenni magamnak így sikerült -
bul07
nagyúr
Nekem sokáig nem volt email címem, mert internet se volt elérhető a faluban
2005-ben csináltam citromail-es címet, a mai napig él, persze már nem használom csak 3havonta belépek hogy ne törlődjönMost jut eszembe az egy szem kamu fb fiókom is citromail-es cím alatt fut át kel írjam
-
bul07
nagyúr
Amúgy a frissítés hogy megy ?
Értem ez alatt hogy sorban rakja fel a hiányzókat, vagy egyből a legújabbat?Mert nekem még a 12 van fent de abból se az utolsó állapot, ami után jött a 13, hanem ott is egy két frissítéssel előtti.
-
bul07
nagyúr
Akkor nekem is időszerű lesz váltani 13-ra, ha itt olvasottak alapján nagy gond nincs
Pont kérdezni akartam minap -
bul07
nagyúr
Ez be van kapcsolva és ha lehúzom ott is van, de én külön indító ikont akartam kirakni képernyőre, hogy arra rányomok és indul is a Bixby Routine
Létrehoztam működik, tényleg a kezdőképernyőre tesz ha hívás vége
Mondjuk a MacroDroid ezt gyorsabban megteszi nem gondolkodik annyitDe gondolom a sebességen nem lehet állítani.
-
bul07
nagyúr
Szerk
Mire megírtam képpel mindennel
De akkor nézem is......................
Volt téma a Térképes Bixby dolog
Volt kedvem és még sose használtam a Bixby-t és bekapcsoltam
Gondoltam ha már lúd akkor ezt is megoldanám azzal de akkor ez nem kivitelezhetőAmúgy a Térképhez én ilyet állítottam [kép]
Valami ami még jól jöhet navigáláshoz amit lehetne ezzel bekapcsolni?Hogy lehetne ennek a Bixby Routine-nak ikont létrehozni a képernyőn?
Wisgetek között Bixby Routine csak konkrét rutinoknak lehet létrehozni ikon, tehát hogy konkrétan a Bixby Routine nyíljon meg olyat nem -
bul07
nagyúr
Bixby Routine
Próbáltam de nem tudtam olyan rutint létrehozni ami az csinálja hogy
Hívás végeztével ne a tárcsázóba lépjen vissza hanem a kezdőképernyőreSzerintetek van erre megoldás Bixby-t használva
Most erre MacroDroid alkalmazást használom, ott létre tudtam hozni ilyen macrót
De ha lehet Bixby-vel akkor törölném a MacroDroid-ot mert csak e miatt aktív
-
bul07
nagyúr
válasz
domper2015 #8393 üzenetére
Nekem a A70 telefonon több mint 3év után rajta volt igaz nem mind ami kezdetben is rajta volt
Képek között látható mennyi volt rajta -
bul07
nagyúr
válasz
domper2015 #8391 üzenetére
Én onnan nem húztam le a gyári fóliát, ennyit tudok tenni, meg sűrűn takarítani a tokot
-
bul07
nagyúr
válasz
csucsu21 #8383 üzenetére
Az enyém Király Lila de nincs semmi rés
Ha majd vége lesz a Kínai újév akkor ezt tervezek rendelni
[link]Az A70 telefonomra is raktam fóliát a hátára, hogy védje a tok és a telefon közé bekerült por karcolásától, bár ennek a műanyag hátlapja nem fényes így lehet jobban viseli
De nekem ennyit megér egy plusz védelem -
bul07
nagyúr
Vastagabb ütésállóbb tokot láttatok itthon nem arany áron
Öcsém venni akar mert nem tudja megállni hogy ne dobálja, most olyan 150cm ment betonra
Üvegfólia ripityára tört elmondása szerint, de telefon nem sérült, majd délután cserélem lehet lövök képetÉs megbízott hogy keresek vastagabb tokot
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Aki LastPass használ annak érdemes elolvasni [link]
Kiemelnék egy részt
Már megjelentek panaszok az ügyfelek részéről, miszerint a 16 karakteres LastPass mesterjelszavukat feltörték. Azt gondolom, inkább megkerülték, a titkosítatlanul tárolt URL-ek egy része biztosan okolható ezért, pláne, ha van olyan jelszócserés link, ami még valid (igen, van ilyen...).
Nem lennék nyugodt ha használnám a LastPasst
-
bul07
nagyúr
Tényleg hogy állunk a 13-al így első rá jövő frissítés után?
Akkuba nem fogyasztja jobban a telefont?Mert én még 12-őn vagyok, csak akkor szoktam ugrani ha már más megtette jó ideje.
-
bul07
nagyúr
Mióta lehet minden biztonsági feoldást egyszerre használni?
Arc, ujjlenyomat, mintaNekem ez új dolog, legutóbb még nem lehetett mikkor régen néztem
-
bul07
nagyúr
Egy Exynos 1380 jobb vagy rosszabb teljesítményben mint Snapdragon 778G?
És energia fogyasztásban?Mert most olvasom hogy úgy néz ki A54-ben Exynos 1380 lesz, mellete Mali-G68 GPU .
-
bul07
nagyúr
válasz
Ed McLeves #7983 üzenetére
A52 4g és A52 5g tokjai is jó ehhez a telefonhoz
A53 hardveresen gyengébb, A73-ba került a A52S hardvere
Ha fontos A53 dobozában töltő sincs, ennél még raktak mellé egy 10W töltőt
A53 nagyobb kicsit az akkumlátor
A33 én még nem néztem hogy mit tud
-
bul07
nagyúr
Esetleg ha gyári visszaállítást csinál akkor esetleg a jelenlegi rendszert rakja újra, és utána megint megpróbálhatja letölteni a frissítést úgy telepíteni
Persze ekkor elvész minden nem mentett adat, de mondjuk elehet előtte csinálni mentést Smart Switch-el egy memóriakártyára
-
bul07
nagyúr
Király lila így néz ki igaz ez Water Test de ezen látható hogy milyen
Amúgy jó tudni hogy ennyi vizet is kibír
-
bul07
nagyúr
válasz
pitör84 #7501 üzenetére
Szerintem olyan nagy dolgokat nem lehet már kitalálni
Most gondold meg másik oldalon az újítás hogy sikerült eladniuk a nagy fekete részt a kijelzőjében, dinamikus szigettel
Bár valószínűleg az ötlet Honor View 20 telefonból fakadhat, van tovább gondolva, még 2018-ból [link] -
bul07
nagyúr
válasz
.zSoLTi. #7489 üzenetére
Telefon első töltése 25W töltővel A70-telefoné
Az első töltés így alakult
[link]
25W töltővel
20%-ról
67%-ra 30perc
84%-ra 41perc
91%-ra 50perc
100%-ra 66percAzóta nem csináltam ilyen tesztet mert nem szoktam 100%-ra tölteni, ilyen 80% körül próbálom levenni
(#7490) DrBubo77
Az jó, akkor ez továbbra is jól fog működni
Akkor még várakozok egy két hetet és utána frissítem, hátha addig előjön valami nem várt hiba
-
bul07
nagyúr
Esetleg van itt olyan aki Cube ACR használja és frissített 13-ra
Érdeklődnék hogy rendesen működik, mindkét fél rendesen halható a felvételen?Másik a MacroDroid de azzal csak nem lehet gond
-
bul07
nagyúr
válasz
victorhun7 #7330 üzenetére
védi kicsit a telefont
Aha, ma csak 2x ejtettel le öcsém egyszer aszfaltra(neki is A52S van), a telefonján lévő üvegfólián már 3 töréspont van (értem ez alatt hogy ott kapott három helyen ütést)
De mivel még csak egy repedés van nem cseréli, mert simán lehet hogy a következő leejtés újra megrepesztenéCsak egy példa még 2017-ből A5(2016) telefon, fórumából hozzászólásom történet leírásával
Itt pár kép mert abban a hozzászólásban már nem jók a linkek
[kép], [kép], [kép]Így nekem lehet írni hogy torzít, már ha igen, én nem látom, de mindegy is
Ennyit simán elviselek ha véletlen leejtésnél nem a kijelző törik be hanem az üvegfólia
Bár remélem ennél a telefonál nem jellemző az ami a A70 előfordult nem egyszer(fórum történetek), hogy tok üvegfólia telefonon leejtve mégis sötét lett a kijelző, de nem volt törésnyom, (valószínűleg a telefon háza ütötte meg a kijelzőt belül a túl pontos illesztés miatt) -
bul07
nagyúr
Üvegfólia beszámoló
Alis rendelés
Ez [link]
szept 29-én rendeltem ma jött meg, nem kellet semmit ráfizetni(posta sarc)Én még 2.11$-ért vettem
Mérete
153x68.2mm
Kameralyuk kivágva
Kamera lyuk felett lehetett volna fél milliméterrel magasabb, és az alatta lévő rész is lehetne kb 1mm nagyobb akkor az egész kijelzőt beterítette volna
Széllesség is olyan 0.5-1mm lehetett volna szélesebbDe így se rossz, A70-hez kaptam ennél sokkal rosszabbul méretezettet is
Kamera védő fólia inkább mert az szerintem nem üveg
Képen ott van de nem húztam le a csomagolását így hogy mennyire passzol nem tudom, a tokom takarja védi így számomra felesleges, de ha már van -
bul07
nagyúr
Óó téves
-
bul07
nagyúr
Samsung A52 vs A52 5G vs A52s 5G (videó)
A52 90Hz , másik kettő 120Hz
Lapka
A52 -> 720g , 8nano
A52 5G -> 750G, 8nano
A52 S -> 778G, 6nanoCPU
A52 -> Kryo 465 Silver, 2x2.3GHz 6x1.8GHz
A52 5G -> Kryo 570, 2x2.2GHz 6x1.8GHz
A52 S -> Kryo 670, 1x2.4GHz 3x2.3GHz 4x1.9GHzGPU
A52 -> Andreno 618
A52 5G -> Andreno 619
A52 S -> Andreno 642LMemória
A52-ből van 4GB verzió is ami már kevés lehetWifi
A52 S Wifi 6 támogatás -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Arc feloldás van beállítva
De nem ugrik a kezdő képernyőre mikkor felold
Csak a kis lakit nyílik ki(hanggal is jelzi) és marad a zárolt képernyőnél.Hol lehetne ezt beállítani hogy ugorjon egyből a kezdőre?
A70 szépen ugrik a kezdőre úgyhogy biztos hogy lehet
-
bul07
nagyúr
válasz
pinnacle #6982 üzenetére
Nem fog.
Én ahogy nézzem húzd meg erezdmeget tolják, amíg a agazdasság lendületbe van nálluk addig nem lesz változás.
(Ottbis vannak nagyon szegények)Sok az eslő generációs milliomos, olyan luxus.
Amúgy az ottanni megfigyelési rendszer terjedni fog, csak az nem mindegy mire használják.
Ha nem csak a rendes bűnözők ellen hanem ideológiai alapon is az már gond(pl ami volt megfigyelési botrány) -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Formula-1
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest