- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Mi értelme van annak, hogy kb. 3 naponta jön egy új verzió a gmail appból? De ez igaz az összes többi google appra is. Totálisan semmi. Tapasztalatból mondom, ha évekig nem frissíted a google appjait, akkor is ugyan úgy használhatók maradnak. Mi újat adott a gmail app a frissítések által az elmúlt 2 hónapban, ami nélkül nem tudsz meglenni?
Egyébként én is jártam úgy, hogy elcsábultam, felraktam egy frissítést. Utána pedig késtek a levelek. Ment is vissza a régi verzió. Van olyan appom, amire a fejlesztő 4 éve nem adott ki update-et, Call meter 3G. De előtte sem igazán. Megírta, hibátlan, megy. Az első okostelefonom óta jól méri a céges flotta keretem. Nem update és bugfix kell, hanem jól kellene megírni egy appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest