Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz PirosHello #13948 üzenetére
Durva mert nekem még a teló vételára sem ütötte meg a 100 ezret, pedig vadi újonnan jött a gyártótól különböző kuponkódok segítségével.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
nagyúr
válasz Marci112233 #13951 üzenetére
+1
A gyártó valamiért nagyon nem szeretné, hogy továbbra is ezt a készüléket használjuk. 🤔
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz dragon1993 #13953 üzenetére
Van igazad.
-
picur10
aktív tag
Több szervizt felhívtam (a duna plázásat is), nincs alaplap, így nem tudják javítani.
Azt hiszem nézhetek másik teló után -
picur10
aktív tag
válasz judas13 #13956 üzenetére
Teljesen elégedett voltam az A52-vel, pont kiszolgált minden területen. Nyilván több pénzért lehetett volna jobban kapni, de ez nekem éppen megfelelt.
Az első okostelóm Iphone volt (még a jó öreg 4S ) de nem jött be, inkább androidra váltottam. A gyerekeknek Xiaomi/Poco telójuk van/volt nagyon nem tetszik a menü, képtelen lennék használni, maradok a Samsungnál.
Szóval három lehetőség között vacillálok (mind használt):
- veszek egy másik A52-t és relatív olcsón megúszom. Kicsit már nehezebb ezek után bízni benne
- kicsit újítok és A54-et veszek, lehetőleg kis garival még
- nem tudom mennyire szabad még, de veszek egy S21 FE-tAz A54 és az S21 FE nagyjából egy árban van, hajlok az utóbbi felé (nem létfontosságú, de az autóba van beépítve vezeték nélküli töltő, így legalább azt is tudnám használni illetve a fotók is jobbnak tűnnek az S21 esetében)
A mindennapi használatomat meg igazából kiszolgálná mindhárom.[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
válasz picur10 #13957 üzenetére
Igen én is az vagyok, elégedett.
"Tervek szerint jövőre" lesz csere - igaz ez a jövőre elhatározás idáig sokszor megváltozott, mert bejött előtte valami kihagyhatatlan ajánlat és akkor le kellett csapni rá
Jaja, nekem is volt Pocom de többek között a menüt sem tudtam valahogy ott megszokni detto.
4S nekem is volt, sőt ma is megvan! (működik)
Igen én is a 21-es felé hajlanék ahogy írtad, szerintem is már jobb választás lenne most. Meg ahogy látom a kis 13-omnál is a vezetékmentes töltés mennyivel is kényelmesebb már, mint nélküle."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
picur10
aktív tag
válasz domper2015 #13959 üzenetére
igen, de arra még rájön a szervizdíj, ami nem tudom mennyi hozott alkatrésznél- és 40-45-ért már láttam A52-t..
-
Roxbury
őstag
válasz domper2015 #13959 üzenetére
Kb 50-et ér a telefon. Én elengedném. Nekem is, ha tönkremegy, megy a levesbe. Kivéve, ha akksi, vagy mikrousb csati megy szét.
-
-
Prien
addikt
Én egy ideje párhuzamosan használom az elsődleges S23U mellett ezt a telefont , amolyan céges/másodlagos harcosként és azt kell mondjam, nagyon szeretem használni.
Imádom, a pehely súlyát az S23U-hoz képest és a hétköznapokban is mindenre elég nekem.
Persze ehhez az is hozzájárul, hogy a szofver remekül szinkronizál a telefonok között, így nem hiányzik semmi az A52s használata közben. Az A14 pedig még évekig elég lesz, az Oreo-s J7 2016 még most lett nyugdíjas nálam.A kevés is több a semminél.
-
judas13
addikt
válasz picur10 #13962 üzenetére
Igen odáig én sem jutok el, talán még sosem volt olyan több évtized óta egyszer sem...
Én az idén töltöttem fel próbából, hogy még működik-e. És igen, kellett egy idő míg a piros csík az aksiban eltűnt, majd mutatta, hogy tölt."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Apachee80
csendes tag
Sziasztok!
Samsung.com-oldalon vásárolt ilyen telefonomnak levált a hátlapja. Még garanciális. Van valamilyen "best practice" a gariztatásra? A weboldalon próbáltam megkeresni, de nem jártam sikerrel.
Előre is köszi! -
Marci112233
addikt
válasz Apachee80 #13966 üzenetére
Írj egy levelet a Samsungnak ha még tényleg van rá garancia tekintve hogy tőlük vetted, és remélhetőleg kapsz választ mit is csinálj vagy hova küld el a telefont. Más ötletem nincs.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
bul07
nagyúr
válasz Apachee80 #13969 üzenetére
Simán lehet hogy az akkumulátor kezdett el paposodni és az nyomta le a hátlapot
Ha beadod garanciába azért tegyél hozzá mást is
Néha nem töltött sok kábellel próbálkozva se, és utána nagyon melegedett is
Akkumulátora nagyon merül
Wifit dobálja
Hangszórója néha nem úgy szól
Ilyeneket amelyiket akarod
Cseréljenek ki mindent, mondjuk a csatlakozója kopó alkatrész nem árt ha abból új vanEzért volt jó a S2, jött a szerelő és itt a lakáson megjavította
Garancia lejárta előtt egy hónappal is jött, és rá tudtam beszélni hogy szinte mindent cserélt, talán csak az alaplapja maradt a régi, azt mondta hogy úgyis már az utolsó garanciális készülékek egyike nemigen fog már többet ilyet javítani így miért ne[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Apachee80
csendes tag
válasz judas13 #13971 üzenetére
Egyelőre annyi tapasztalatot megosztanék, hogy én sem kaptam jótállási jegyet a vásárláskor emailben, csak számlát - ahogy sokan mások (Samsung.com). Garanciális ügyintézéshez meg szükséges természetesen a jótállási jegy. Samsung ügyfélszolgálattal beszéltem telefonon, elméletileg elküldik postán / emailen, segítőkészek voltak.
Egyébként furcsa ez a leválás, mert tokban volt mindig is, és továbbra sem látszik semmi külsérelmi nyom, rá nem ültem soha. Eddig tette a dolgát rendben. Ha lesz vmi előrelépés azért megírom ide
-
Krisztián12
tag
válasz DrKapocs #13938 üzenetére
Update!
Sikerült megoldanom mint említettem a beszédhangszóró rács területének kb. fele volt szutykos amin nem segitett de nem is ártott az említett "750w" óvatos porszívózás.
Viszont a puhasörtéjű finomszálú fogkefe megoldotta.
Szerintem szebben szól mint amikor megvettem.
Valóban gyönyörű hangzása vanOne Ui
-
nagyúr
válasz Krisztián12 #13974 üzenetére
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan ex tulaj, aki S23FE-re váltott?
Elgondolkodtam a cserén, mivel a media marktban van most 30ezer forintos beszámíítási akció, így 180ezer lenne az S23FE. Annyit talán megér. -
-B-
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy ha beviszel egy régi készüléket, azonnal jár a 30ezer kedvezmény + még ebből jön le a régi készülékre ajánlott ár.
És nyilván nem az A52s-t számíttatnám be, hanem egy fiókban porosodó, régi telefont, ami már amúgy is csak a helyet foglalja.
Az A52s öröklődne tovább a családban.
A 180ezer Ft az az ár, amit még hajlandó lennék kifizetni egy új készülékért.
Akksiban talán kicsit gyengébb, mint az A52s, viszont van vezeték nélküli töltés, amit anno az S7-nél nagyon szerettem. Az A52s-nek nagyon jó volt az akksija új korában, bár így 2 év aktív használat után nálam már érezhető a gyengülés. Ennek fényében gondolkodom jelenleg a cserén.
-
MrChris
nagyúr
A legutóbbi frissítés óta az 'Akkumulátor védelem' 80%-ra lett módosítva a korábbi 85 helyett. Ezen nem lehet változtatni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Be lehet azt állítani valahogy, hogy csak 4G, 3G-t használjon a telefon? Fejlesztői beállításokban nem találom. Gondolom külső program kell hozzá. Az a gond, hogy a DIGI-s telefonomon sokszor levált Edgre, ami használhatatlan. Valószínűleg a Voda roamingolás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz pinnacle #13990 üzenetére
Én úgy tudom csak akkor vált át rá ha nem elég erős a 4G jele, más esetben azon kell maradjon.
-
gerner1
nagyúr
3G szerintem már mindenhol lekapcsolva. Talán az ÉK -i országrészben még itt-ott megvan ez egyik freki ... -pont a vodánál (a többinél nincs már seholsem).
A fix 4G -vel meg az problem (ha be is lehet állítani valahogy..), hogy ha éppen nincs VoLTE, akkor hívás sincs.
"Az a gond, hogy a DIGI-s telefonomon sokszor levált Edgre, ami használhatatlan. Valószínűleg a Voda roamingolás miatt."
- Mi, ezt (⇑), Vodkás kártyával is tapasztaljuk több helyen a dunántúlon. Illetve, a Balaton É-i partján, főleg hétvégente Yettel -lel is (azon, akkor & ugyan azon a lokáción, gyakran nincs 5G -sem, más gyártók készülékeivel sem..) .[ Szerkesztve ]
-
Krisztián12
tag
Szia
Nálam minden oké a diginél
Volte bekapcsolva 4G+ s simán megy mobilnet is telefonálás is
Vodánál is Volte belapcsolása után minden rendben "volte előtt produkálta a sokaknál előforduló kijelzővillogást a vodánál" de Volte bekapcsoltatásával az is megszűnt.
" Északkeleti országrész Borsod...ahol semmi sok minden nincs "One Ui
-
gerner1
nagyúr
válasz domper2015 #13996 üzenetére
Lehet, de attól még hagyományos értelembe vett módon telefonálni nem fog tudni, ha éppen (valamilyen ismeretlen okból) nincsen VoLTE szolgáltatás az adott helyen & időpontban . Csak VoIP.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Használja valaki a telefonnal a Windows telefon kapcsolat / Phone link szolgáltatást?
Nemrég frissült a program, újra fel kellett vennem a készüléket, azóta minden gépindítás után elindul, pedig nem kéne neki. 🤔 Hol tudom ezt kikapcsolni? -
nagyúr
válasz N€T0X|N #13999 üzenetére
Az meg is van, csak az a bajom, hogy eddig is automatikusan indult, de a háttérben, és az értesítések jöttek a gépre, meg például a vágólap megosztás működött anélkül is, hogy megnyitottam volna magát a programot, és ez nekem így pont jó volt. Így viszont, hogy letiltottam a feladatkezelőben, ez megszűnt.Most, hogy letiltottam, a beállításokban megjelent pirossal az
Alkalmazás viselkedése
menüpont, és ott tudtam letiltani külön a program indítását.
Lehet, hogy eddig is ott volt, de nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5 Pro teszt