- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolikaDB #734 üzenetére
Nem tudom, miért nekem írtad az AOD mániát, én is csak válaszoltam, hogy áruházban találni rá megoldást, de nem javaslom, mert megeszi az akkumulátort.
Én meg vagyok nélküle, amoleden meg szerintem amúgy sem lenne egészséges egy állandó valami a képernyőn.
A led jó lenne, az előző telefonomon volt, de azért annélkül is megvagyok. Duplakoppintásos ébresztés és már látom is, hogy volt e valami, még gombot sem kell nyomni. Meg nekem van még egy emlékeztető program is fent, mi rezegteti a telefont időnként, ha van értesítés. Sőt gyárilag is van a 9-es androidban értesítés emlékeztető, csak kevés beállíthatósága van, ezért használok külön programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged