- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tron
csendes tag
Sziasztok,
Egyik reggelre tök sötét lett az A20e telefonom. Este 86%-os akkuval tettem le, reggel se kép se hang. Nem lehet bekapcsolni, töltőt rádugva nem reagál. A hangerő le + power gombra nem reagál akkor sem ha rá van dugva a töltő, és akkor sem ha nincs. Lepattintottam a hátlapot, és lehúztam az akksi szalagkábelét, majd egy óra múlva vissza, de ez sem segített. Szervizen kívül van még valami ötlet, hogy mit lehet vele kezdeni? Egy töltő áramkört még hajlandó vagyok venni hozzá ( kb. 3 eFt ), ha van rá esély, hogy ez megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy A10-nél egy minimális anyagi szinttel feljebb kínál jobb telefont ugyanaz a cég, ugyanabban a termékszériában. A sebességen viszont itt is lehetne faragni.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest