- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiivagyok
aktív tag
kicsit off, de annyira megse

en a nyaron vettem ssd + dedikalt videokartyas matebook D-t. lehetett valasztani, hogy dedikalt vgu + 128 giga ssd, vagy szimplan 256 giga ssd - nem volt kerdes reszemrol.
teljesen meg vagyok vele elegedve, sot, egyaltalan nem bantam meg. 50 ezerrel volt olcsobb, mint a 17-es air, azt meg 6x a foldbe dongoli - hiaba imadom az Apple termekeket, ez a harci helyzet.
szoval en varom ezt az ujat. nyilvan nem fogok venni, mert minek, de jo latni, hogy a huawei tovabbra is probal fejleszteni.
btw, ha vesztek is, es ssd-t cserelnetek, NE(!!!) csinaljatok otthon. nem egyszeru, es garanciavesztessel jar - fel evig voltam Huawei markaszerviz dolgozo, tudom.
nehez megbontani a hazat, torik, mert a tartoja muanyag, nem fem, igy nem ajanlatos.
viszont barmelyik huawei szakszervizbe beviszed, kicserelik, kecskemeten pl. max 2 munkanapon belul, nem hiszem, hogy sok penzert. nekem ingyen volt, de max 5-10k + az ssd ara.
-
b2fodist
tag
-
Cassi
őstag
Év közepére a 2500U már csak a futottak még kategória lesz, de amúgy sincs semmi egyedi benne.
-
Fecogame
veterán
Jó lesz ez a cimborakönyv, csak legyen magyar billentyűzettel is

-
apatyas
Korrektor
-
Lacika112
aktív tag
Komoly baj van....
Mit nem értesz?

ha cpu akkor 1-2-3 sorozat zen, zen+, zen2
ha apu akkor meg egy gennel régebbi mag mint számozás
(suliba gondok lehettek melyik év melyik század igaz? )
Intelt ne nagyon nézz akkor mert ott aztán van katyvasz rendesen, ráadásul gyártófüggetlenül átjáróház lesz a géped mert alapban hibásak a cpuk
Imádom a magadfajta troll fanokat

-
Picco
addikt
-
Create.
addikt
-
<Lacy85>
addikt
-
Create.
addikt
Maradjunk inkább annyiban, hogy egyik sem jobb a másiknál. Mindkét fél a saját érdekeit nézi és ugyanúgy kihasználja a rendszerben levő embereket, max a módszer egy picit másabb, de a lényegen nem változtat.
Sokan azért sírják úgymond vissza, mert legalább volt egy biztos pont az életükben. Most meg a nagy szabadságban nem tud mit kezdeni. Valahol őket is meg lehet érteni.
-
<Lacy85>
addikt
Szerintem ha választani kell a két rossz közül, még mindig bőven Amerika a kisebbik.
Mondjuk fel nem tudom fogni, ezt miért kell egyáltalán bárkinek magyarázni...
Igaz miután elég sok olyan ember van az országban, aki az orosz időket is visszasírja...
Én már semmin nem lepődök meg. -
GIJoe
addikt
én megvárom a 4000H sorozatot, meg a új typ akkujukat 2021 Q2
-
b2fodist
tag
-
akaido
addikt
-
Create.
addikt
-
Sofian
őstag
-
<Lacy85>
addikt
-
akaido
addikt
Félig álmosan, fáradtan olvasom a címet: "Macbook" Ryzennel
...mi a ménkű, Trump kibékült volna Kínával? Azután leesett, hogy ez Huawei és a Matebook, nagyon nem mindegy. -
hallador
addikt
Nagy eséllyel a 4000-es széria nem lesz olcsó, valamint kell tapasztalat is vele. A Huawei nem arról híres, hogy szeret fejleszteni notebook fronton. A másik, hogy nagy eséllyel ezt sem ők gyártják, hanem egy nagy kínai oem, eminek nem képes az AMD semmit szállítani, nem, hogy Zen2-t.
-
moleculez
veterán
Ígéretes darab, árban sem vészes. Az SSD+HDD vajon 2 (fizikailag is) külön drive, vagy SSHD? (Gyanítom az utóbbi)
-
Viktor77
titán
-
Predatorr
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy 17-es nincs belőle. Az fura, hogy nem a 4000-es szériából kap processzort.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...mi a ménkű, Trump kibékült volna Kínával? Azután leesett, hogy ez Huawei és a Matebook, nagyon nem mindegy.