Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Most jöttem rá, hogy simán Total commanderrel is lehet moddolni az appokat.
Igaz én OSX-et használok, de itt is van hasonló program. Az apk egy zip fájl csak át van nevezve. Ha a TC alapból nem nyitja meg akkor a végére oda kell biggyeszteni a .zip-et és utána már simán lehet bármit moddolni benne. Legalábbis nálam belép a zipbe és látom a fájlokat és a mappákat. Bármit bele tudok másolni vagy tudok törölni. Aztán törlöm a .zip-et a végéről és kész. Én most így csinálok mindent. mostanában saját framework-öt készítek. Sokkal egyszerűbb, mint kitömöríteni és újra szignózni meg egyebeket csinálni.
Ha valakinek még patchelni is kell .9-es fájlokat ott már más az eljárás. De ott sem kell a szignózással és ki-be tömörítéssel bajlódni.Milyen a Defy? Az lett volna a másik telefon amit venni akartam, de a Desire-re esett a választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest