Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Belba

őstag

válasz bambano #125 üzenetére

Nézd, akivel konkrétan megesett ez a "túlszámlázás", az menjen és tegyen panaszt!

Lehet, hogy te nem néznéd meg a kórházi zárójelentés mellé csatolt számlát, de mások megnézik (pl. itt van kai_sehmet #118). Én is elolvasnám, de szerencsére 15 éve semmi bajom. ANNYIRA érdekli az embereket, hogy képesek beregisztrálni magukat az okmányirodákban, hogy betekinthessenek a TB elszámolásukba!!! (Még olyanok is, akik nem voltak kórházban a közelmúltban.)

Te tényleg azt hiszed, hogy csökkenni fog az adód, ha mindenki fizetne vizitdíjat, meg kórházi napidíjat?! Jesszusom, de naív vagy! :W

Felhomályosítalak abban a hatalmas tévedésedben is, hogy nem lenne várólista, ha fizetnénk... Bocsi, de a várólista éppen azért alakult ki és nőtt meg, mert nyakunkba döntötték az EÜ-reformot vizitdíjastól, kórházi napidíjastól, kórházak megszüntetésétől és összevonásától...

A vizitdíj és a kórházi napidíj azért került bevezetésre, mert a költségvetést szépen átcsoportosították, és amit addig megkaptak a kórházak és a háziorvosok a TB-től, azt egy tollvonással utána a betegekkel (állampolgárokkal) szerette volna kifizettetni kis Kormányunk... EZ SZEMÉTSÉG, mert mi befizetjük a TB-járulékot, nem is keveset.
    EZT már nem volt pofájuk tovább emelni, hát kitalálták a "vizitdíjat" és a "kórházi napidíjat", mint pót-járulékot... :P

Amúgy meg : én nem az orvosokat szidom, mert én eddig többnyire lelkiismeretes orvosokkal találkoztam, a többségük emberfeletti munkát végez szégyenbérért... A kórházak többsége lerobbant, a felszereléseik elavultak, ha életmentő műszerre van szükség, akkor országos adakozást szerveznek (na, ez is szégyen!)...

HATALMAS "buli" lett volna egyeseknek az eü-reform és a magántőke és most hatalmas koppanások voltak, mikor rádöbbentek : hiába szerezték meg fillérekért a "szanált" kórházakat és hiába készültek fel az "aratásra"... :DDD

Milyen klassz kis vállalkozásokat lehetett volna csinálni a vizitdíj-automatákra, beteg-széfekre, magán-betegbiztosítókra, magánklinikákra... :P

Na, én részemről befejeztem, semmi kedvem falra hányni a borsót...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés