- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Az első ijedelem után körbenéztünk ezen a fronton, a közeli város kölcsönzőjéből ajánlottak is egy 35 kilós, hobbimacsónak való karcsú, szexi példányt.
Csakhát én ugye buszegér vagyok, úgy meg macera a transzport. Dajkálom inkább a vizhólyagjaimat
Félreértés ne essék, nem (igazi) panasz a fenti szösszenet, csak úgy kijött. Igazából még ezzel a sovány/dühöngős sikerélmény/telenséggel együtt is jó volt végre kint mókolni valamit.
-
dabadab
titán
Legkalapacsot lehet berelni is, lehet, hogy nem lenne hulyeseg. (Es amugy is baromira macso dolog legkalapaccsal esni a betonnak
) )
-
Rive
veterán
Átgondoltuk már néhányszor a vizgyűjtő-opciót mi is, de egyrészt annak az aknának csak a teteje erős, az oldala valami lyukacsos téglaszerű izé: ráadásul elképesztően rossz helyen van, horizontálisan és vertikálisan is. Ha csak húsz centi földet rá tudnánk tornyozni anélkül, hogy megépitenénk a Himaláját az udvaron, már hagytuk volna.
Tegnap délután 'esőszünetben' amúgy némi stratégiai váltással sikerült gyorsitani a tempón, jövő hétvégén valszeg befejezem, már ami a tetejét illeti. Aztán azzal meg is lesz a második négyköbös konténerünk (ami szumma összejött eddig a kertből), az aljának meg majd újabbat kell hivni...
-
lapa
veterán
én azzal kezdeném, hogy teljesen meg vagy győződve róla, hogy nem jönne jól egy ilyen erős tetejű földalatti akna? én kettőt rakattam sittel teli (egyiket a munkagép omlasztotta be), de ma már megtartanám valami primitív formában esővíznek. vagy akárminek későbbre.
másrészt meg jobb ötlet nem lesz, mint kölcsönző és egy rendes bontókalapács. eleink nekünk is a környék összes cementjét belerakatták a járdába, még a 30 kilós bontókalapáccsal is egy napig elszüttyögtem a 20 nm-rel. ugyanez a középkék szép anyag, hogy kettétörik a kavics benne ahogy széthasad. nyilván drága, de ha valami, akkor az a gép tényleg az ember helyett dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest