- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Az első ijedelem után körbenéztünk ezen a fronton, a közeli város kölcsönzőjéből ajánlottak is egy 35 kilós, hobbimacsónak való karcsú, szexi példányt.
Csakhát én ugye buszegér vagyok, úgy meg macera a transzport. Dajkálom inkább a vizhólyagjaimat
Félreértés ne essék, nem (igazi) panasz a fenti szösszenet, csak úgy kijött. Igazából még ezzel a sovány/dühöngős sikerélmény/telenséggel együtt is jó volt végre kint mókolni valamit.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
dabadab
titán
Legkalapacsot lehet berelni is, lehet, hogy nem lenne hulyeseg. (Es amugy is baromira macso dolog legkalapaccsal esni a betonnak ) )
DRM is theft
-
Rive
veterán
Átgondoltuk már néhányszor a vizgyűjtő-opciót mi is, de egyrészt annak az aknának csak a teteje erős, az oldala valami lyukacsos téglaszerű izé: ráadásul elképesztően rossz helyen van, horizontálisan és vertikálisan is. Ha csak húsz centi földet rá tudnánk tornyozni anélkül, hogy megépitenénk a Himaláját az udvaron, már hagytuk volna.
Tegnap délután 'esőszünetben' amúgy némi stratégiai váltással sikerült gyorsitani a tempón, jövő hétvégén valszeg befejezem, már ami a tetejét illeti. Aztán azzal meg is lesz a második négyköbös konténerünk (ami szumma összejött eddig a kertből), az aljának meg majd újabbat kell hivni...
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
lapa
veterán
én azzal kezdeném, hogy teljesen meg vagy győződve róla, hogy nem jönne jól egy ilyen erős tetejű földalatti akna? én kettőt rakattam sittel teli (egyiket a munkagép omlasztotta be), de ma már megtartanám valami primitív formában esővíznek. vagy akárminek későbbre.
másrészt meg jobb ötlet nem lesz, mint kölcsönző és egy rendes bontókalapács. eleink nekünk is a környék összes cementjét belerakatták a járdába, még a 30 kilós bontókalapáccsal is egy napig elszüttyögtem a 20 nm-rel. ugyanez a középkék szép anyag, hogy kettétörik a kavics benne ahogy széthasad. nyilván drága, de ha valami, akkor az a gép tényleg az ember helyett dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest