Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Már 4 éve vannak ilyenek?
Ma vált igazán gyanússá, hogy miért láttam több embernél is ezt a képet, mikor ez nincs is a választhatók között (legalábbis nem volt, amikor még nekem nem volt egyedim). Gondoltam beteszem az arckép OFF-ba, mondják már meg kihez tartozik (biztos nevet változtatott a galád, hogy összezavarjon), de megláttam az URL-jét és megértettem, rákerestem. Ideje volt...
-
-
A premium-ként választható képek csak az előfizetés hatálya alatt lesznek használhatók vagy x idő után maradhat akkor is, ha már nem lesz premium tovább a topiklakó?
-
Érdemes lenne ezt az avatar gyűjteményt hirdetni a prémium tagság előnyei közt, mert tuti több embert vonzana, messze jobbak a stock avataroknál. Én pl. csak most tudtam meg, hogy van ilyen, azt is az arckép szerkesztő topikból véletlenül! Ha előbb tudom, a stock bulldogot már rég cseréltem volna, és előbb váltok prémium tagságot. Nekem mondjuk már nem fontos, mert az egyedi avatarom űberfrankó lett!
-
Garfield.37
tag
5 ezret simán megér bárkinek egy ilyen arckép !!!
-
Diokhan
addikt
Ez nekem nagyon tetszik, bár fogalmam sincs kiről van mintázva.
-
-
-
shteer
titán
na ezt még szokni kell
-
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Beleírtam a posztba, de azt hittem, hogy ez egyértelmű, az alap avatarokat sem tudod kiválasztani, az egyéni mindennél erősebb.
-
Így már világos, nem akartam lecserélni ,csak nem értettem hogy miért nem jelenik meg. Viszont az új Nick már ott van.
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Ha már van egyéni arcképed, akkor ugye nem tudsz stock / prémium avatart választani.
-
Csak én nem lelem ezt a lehetőséget az adatlapomon? Vagy azt külön kell kérvényezni valamelyik arcképes topicban
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az "Adataim" linkre kattintva több tucat új Arckép közül válogathatnak a prémium előfizetőink, HA nincs...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest