Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
Mr X
veterán
Épp ez az, ők kb. semmit nem raknak hozzá a PH közösséghez. Ha nem tetszik nekik, hogy fizetni kell bizonyos számú hirdetés felett, akkor keressenek más oldalt, ahol hirdetnek. Én ne mfogok sírni utánuk. Ez az oldal eredetileg egy informatikai közösség, az aprózás csak kiegészítő szolgáltatásként jött később.
Én is aprózok időnként, de nem üzletszerűen, és nem ez a fő tevékenységem. Ha valaki nagyban űzi, jogos, hogy fizessen a lehetőségért.
-
Alexios
veterán
de nem kötelező fizetni, ha eladni akarsz ez a feltétele, ennyi, mivel én nem adok el havi 10 cuccot(kb évente annyit inkább), ezért én kibírom. Aki meg üzletszerűen csinálja annak eddig is fizetni kellett volna. Amúgy nyílván nem örül senki ennek, csak vannak akik megértik, hogy szükséges az oldal további fenntartásához
Aktív témák
lo Elkezdtük az új Hardverapró élesítéséhez szükséges utolsó munkafázisokat, emiatt az elkövetkezendő órákban olykor...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AM 5 lapok
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest