- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Tudod miért nem indul jog? Azért Cimbora, mert annyi jogász van, mint tengerben a csepp, a jogász ismerőseim 99%-a hétfőtől csütörtökig kocsmában van - és végzik a sulit mellette! Osszál, szorozzál, de hajunkra kenhetjük az ilyet.
Ha nem tetszik a szakma, amivel pénzt lehet keresni, hát, megszívtad. Nekem sem annyira, képzeld. Ha pedig mégis annyira elhivatott jogász lelked van, akkor megoldod, ne mondd, hogy nem, te is tudod, hogy ez csak szájhúzás.
Szar itthon? Ja. De ettől a kiváltság még kiváltság. A tanulás lehetősége nem magától értetődő. Nagyon nem szeretsz itt lenni, ahogy látom, ezt sok részről meg is lehet érteni, de attól még felesleges hőbörögni olyanon, ami nincs úgy*. Tény, nevetséges mennyiségű adót és pénzt húznak le az emberről, ezzel nem tudok, nem is akarok vitatkozni.
De abban, hogy igazam van, biztos vagyok. Legfeljebb nem fogadod el, ez nem gond, csak teljesen más életszemlélettel bírsz. Boldoguljon, ki hogy tud.
Nem véletlenül a közgáz és a jog lett megnyirbálva, lásd: 1. bekezdés. Villanykaron például ugyanannyi hely van most is, ráadásul az állami helyek száma egy grammal se csökkent.
* ezt baluka hsz-e után írom, ahogy látom ti tényleg kaptatok egy kiadós sz*patást, már nem követtem nyomon, hogy idén mi volt, ez tényleg ganyé, sajnálom. de ettől függetlenül minden áll, amit írtam.
Pihenőt btw bőven nem érdemel.
#22:
Teljesen jogos. De ha ki van mondva, ha nincs, le kell nyelni, nincs opció. És nem olyan szar a helyzet, fentebb ezt vázoltam. Képmutatás, hazudozás? Semmi új
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo most olvastam az alábbi cikket:Aki nem írja alá a szerződést, fizethet az egyetemérttekintsünk el attól, hogy ez gyak....
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen videókártyát?
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest