- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Tudod miért nem indul jog? Azért Cimbora, mert annyi jogász van, mint tengerben a csepp, a jogász ismerőseim 99%-a hétfőtől csütörtökig kocsmában van - és végzik a sulit mellette! Osszál, szorozzál, de hajunkra kenhetjük az ilyet.
Ha nem tetszik a szakma, amivel pénzt lehet keresni, hát, megszívtad. Nekem sem annyira, képzeld. Ha pedig mégis annyira elhivatott jogász lelked van, akkor megoldod, ne mondd, hogy nem, te is tudod, hogy ez csak szájhúzás.
Szar itthon? Ja. De ettől a kiváltság még kiváltság. A tanulás lehetősége nem magától értetődő. Nagyon nem szeretsz itt lenni, ahogy látom, ezt sok részről meg is lehet érteni, de attól még felesleges hőbörögni olyanon, ami nincs úgy*. Tény, nevetséges mennyiségű adót és pénzt húznak le az emberről, ezzel nem tudok, nem is akarok vitatkozni.
De abban, hogy igazam van, biztos vagyok. Legfeljebb nem fogadod el, ez nem gond, csak teljesen más életszemlélettel bírsz. Boldoguljon, ki hogy tud.
Nem véletlenül a közgáz és a jog lett megnyirbálva, lásd: 1. bekezdés. Villanykaron például ugyanannyi hely van most is, ráadásul az állami helyek száma egy grammal se csökkent.
* ezt baluka hsz-e után írom, ahogy látom ti tényleg kaptatok egy kiadós sz*patást, már nem követtem nyomon, hogy idén mi volt, ez tényleg ganyé, sajnálom. de ettől függetlenül minden áll, amit írtam.
Pihenőt btw bőven nem érdemel.
#22:
Teljesen jogos. De ha ki van mondva, ha nincs, le kell nyelni, nincs opció. És nem olyan szar a helyzet, fentebb ezt vázoltam. Képmutatás, hazudozás? Semmi új
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest