- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boha
tag
ilyen gép van az 1-ik haveromnak is, hát elég érdekes kis cucc
-
Temerti
tag
Én is csak gratulálni tudok, nagyon jó cikk lett, az ilyeneket szeretem. Nekem is volt hasonló toshibám, és tényleg megbízható volt.

-
FerroChrom
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszönöm mindenkinek a pozitív hozzászólásokat!
^Clown: hát, bizony sok neki, de sajnos ez volt a minimum ahhoz, hogy a BatteryMon elinduljon.

perempe: van itthon egy D-Link DFE-690TXD PCMCIA-s hálókártyám, azt próbáltam beletenni, de nem ment bele.
Az MP3-lejátszást még nem próbáltam ki, de szerintem a nagyobb bitrátájú zeneszámok már komoly fejtörést okoznának a procinak.Emlékszem, egyszer egy 486DX2/66-os procival szerelt Compaq szerverre felraktam a Windows 2000-et (!) és azon próbáltam MP3-at lejátszani. Hát, a 64kbit-es számokkal már elég nagy problémái adódtak.
Utána feltettem a win95-öt, a probléma ugyanaz. A zene szépen elindult, utána az indulás után kb 5 másodperccel iszonyatosan elkezdett akadni a lejátszás. -
Hát az a dell még nem retro, láttam én plc programozót, aki ilyesmi géppel szaladált

Mondjuk praktikus okai vannak. A régi gépeken még volt soros port, az újakon is van, egy bizonyos árkategória felett. Na ő annyit nem akart adni egy laptopért
Viszont a gépedről feltétlen írj, szerintem azt is elolvassuk majd
-
perempe
veterán
Viszi-e az MP3-at?
PCMCIA-n keresztül lehet hálózatra varázsolni?
-
JoeYi
őstag
az a 16MB RAM tiszta olyan mint ma egy SSD

-
^Clown
addikt
Win98? Nem sok az neki? Gratula, jó teszt!!
-
vahu
csendes tag
Csodálatos!
Örömmel olvastam,mintha egy mai legujabb tipusról lenne szó.Kitünőek a fotók,a leirás!
Gratula érte!
-
misirulez
senior tag
Retro laptop yeeahh, thx a cikket.
Énis gondolkodom egy hasonló íráson mióta van egy latitude l400-om...majd rászánom magam.
Üdv
Misi -
fekeandras
őstag
Azért ez a maga idejében nagyon komoly gépnek számított ám
.Grat a teszthez.Ahogy már máshoz is beírtam: még retró tesztet.Mééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az MP3-lejátszást még nem próbáltam ki, de szerintem a nagyobb bitrátájú zeneszámok már komoly fejtörést okoznának a procinak.
Utána feltettem a win95-öt, a probléma ugyanaz. A zene szépen elindult, utána az indulás után kb 5 másodperccel iszonyatosan elkezdett akadni a lejátszás.

.Grat a teszthez.Ahogy már máshoz is beírtam: még retró tesztet.Mééég!!