Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hege8888
aktív tag
Alapvetően FB-n volt promózva, itthon van (jó)pár retro-specifikus csoport, sorolhatnám az IDDQD-től kezdve egészen az AKA-rom-ig, de még Bacsis is volt olyan jófej, hogy a saját oldalán is kirakott. Itt, a logouton némi késlekedéssel, cirka egy héttel előtte került ki egy kis beharongozó.
FB-n toltam főleg a promót, van olyan, FB-csoport, hogy Csongrád megyei programok , ebben biztos meg lesz hirdetve, hiszen megyei dolog, a többi meg a fent említett csoportokban. Azonkívül megosztottam még jópár csoportban, kezdve a gyerekprogramoktól a retro-nosztaligás csoportig, ahol vmihez is köthető volt a dolog. Aztán volt, ahol hagyta az admin, volt, ahol kivágták..
Meg volt Vásárhely-szerte olyan 60-80 plakát ide-oda kirakva..Szóval, ha nem vagy aktív FB-s, akkor Logout.. de kb jövő április vége a következőre a terv, amibe beleszólhat majd az úszó-versenynaptár.. már ha a Strand akar/hagy bennünket..
Apropó, ugyanezen szombaton volt Szőregen is egy hasonló rendezvény, arról is lecsúsztál?
-
Gynt
tag
Gratulálok én is a rendezvényhez, egyúttal köszönöm a beszámolót!
-
martinov
csendes tag
Sajnálom, hogy csak most tudtam meg, hogy volt ilyen. Szegedi vagyok, átugrottam volna, még biciklivel sincs messze. Hol kell figyelni, hogy a következőről ne maradjak le?
Nagyon menő a tv-s kazettás magnó. Apám főnökének volt hasonló, annó a balatoni kempingben a sátorban arról néztük a Dallas-t. A Trabantunk akkujáról kapta a naftát.
Volt kínlódás, de jól éreztük magunkat. Én szerintem valahol 5-7 éves között lehettem akkor.
-
kcsa
veterán
Gratula a rendezvényhez, örülök hogy érdeklődő is volt
-
Apika
addikt
Gratulálok ehhez a remek rendezvényhez!
-
baryll
tag
Sajnos a hétfői hi-fis érdekességekről lemaradtam, mert szombaton látogattam meg a bulit.
Viszont így is nagyon jó volt azt látni egy helyen, hogy anno milyenek voltak azok a játékgépek, computerek, amikért annyira fájt a szívünk.
Köszönetem mindenkinek, aki részt vett ennek a nagyszerű rendezvénynek a megvalósításában. -
Djuree
félisten
ó de jó lehetett!
-
hege8888
aktív tag
Köszönöm, és Neked is jár egy köszönöm, mert volt kint olyan gép, amiben azért volt részed, hogy most megyen...
Már fejben pakolászgatom, hogy mivel tudom bővíteni a cuccost.. lesz még egy platformra Bomberman
-
Gratulálok, szép munka! 1 hónap és nekifuthatunk a fülei mókának
-
hege8888
aktív tag
Kicsit updateltem a cikket, tettem bele még pár kiegészítést, meg YT-t.
-
wizzgeri
tag
Nagyon király
facebookra feliratkoztam, hogy tudjam, mikor/hol lesz a jövőben, remélem el is jutok!
-
arelim
tag
csöves rádiók parázsló varázsszemei.
-
hege8888
aktív tag
Köszönjük! Kicsit még updateltem a cikken, gyorsan tettem be pár plusz képet, meg egy YT-t.
-
Jó kis móka lehetett gratula !
A rádiók között látok egy Videoton Cleopatra-t, nekem is van egy itthon, évente egyszer be is kapcsolom, az Orion hs280-asokkal picit, hogy tudjam miért nem adtam el még mindig
-
Királyok vagytok, nagyon menő lett.
-
-igu-
veterán
Szép munka volt, gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Túl vagyunk rajta, megcsináltuk! Ez már egy "igazi" kiállítás volt a maga nemében.
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Chrome
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest