Hirdetés
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Tavaly én csináltam olyat Fülén, hogy direkt volt kint egy munkáslaptopom USB illesztővel, rahedli .d64 fájllal, 1541-el, hogy aki hoz 5.25" lemezt a BRSZK-ra, annak kiírom floppyra egykori kedvencét.. Hát két nap alatt egy srác volt, aki ilyet kért..
Nálam most Hódmezőn a 3 nap alatt egy fő, olyan 38-43 közötti srác szúrta ki a Commodore-ok közt a floppylemezes dobozt, hogy abból a Last Ninját beröffenteném-e neki (mindhárom c64 valamilyen kart-os megoldással ment). Autentikusság, meg miegyébről papolhatnánk, de ma már a látogató (főleg a skacok) nem az 5-6 perc töltőképernyőt akarja újraélni nosztalgiában, hanem a joytekergetést. -
hege8888
aktív tag
Nem akartam a szegedi Agóra és Infopark látogatottságának alávágni....
Egyébként ezért is az a nevünk, ami, nem pedig komplett informnatika-történeti kiállítás.
Nagy átlagpolgárnak úgyis ez jelenti a szórakoztató számítástechnikát, megnézném, hogy lyukkártyás (mi még voltunk osztálykiránduláson , és annyi volt, hogy lyukkártyára kódolva kinyomtatták a nevünket, aztán mi is a c64-et csodáltuk.. kb 1986-ban lehetett, mert a nagyon faékegyszerűs sielős programot kapcsolták be nekünk) gép előtt mennyi időt töltene egy-egy látogató...
-
hege8888
aktív tag
A Szőregit meg a Mári Zsolt csinálja, úgy szokott FB-n szerpelni, hogy "Retro számítógép és videojáték kiállítás". Szokta hozni Sakman (a régi PC-Gurus újságíró) is a kvarcjátékait hozzá. általában Szegeden, vagy a közelében keres helyet.
"minden csak a fővárosban van és errefelé a fű sem nő. Úgy látszik hatalmasat tévedtem." - na részben ezért is kezdtem bele, olvasd vissza az cikk-előzményeim..

-
hege8888
aktív tag
Alapvetően FB-n volt promózva, itthon van (jó)pár retro-specifikus csoport, sorolhatnám az IDDQD-től kezdve egészen az AKA-rom-ig, de még Bacsis is volt olyan jófej, hogy a saját oldalán is kirakott. Itt, a logouton némi késlekedéssel, cirka egy héttel előtte került ki egy kis beharongozó.
FB-n toltam főleg a promót, van olyan, FB-csoport, hogy Csongrád megyei programok , ebben biztos meg lesz hirdetve, hiszen megyei dolog, a többi meg a fent említett csoportokban. Azonkívül megosztottam még jópár csoportban, kezdve a gyerekprogramoktól a retro-nosztaligás csoportig, ahol vmihez is köthető volt a dolog. Aztán volt, ahol hagyta az admin, volt, ahol kivágták..
Meg volt Vásárhely-szerte olyan 60-80 plakát ide-oda kirakva..Szóval, ha nem vagy aktív FB-s, akkor Logout.. de kb jövő április vége a következőre a terv, amibe beleszólhat majd az úszó-versenynaptár.. már ha a Strand akar/hagy bennünket..
Apropó, ugyanezen szombaton volt Szőregen is egy hasonló rendezvény, arról is lecsúsztál?
-
hege8888
aktív tag
Köszönöm, és Neked is jár egy köszönöm, mert volt kint olyan gép, amiben azért volt részed, hogy most megyen...
Már fejben pakolászgatom, hogy mivel tudom bővíteni a cuccost.. lesz még egy platformra Bomberman

-
hege8888
aktív tag
Kicsit updateltem a cikket, tettem bele még pár kiegészítést, meg YT-t.
-
hege8888
aktív tag
Köszönjük! Kicsit még updateltem a cikken, gyorsan tettem be pár plusz képet, meg egy YT-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Meg a többiek dícsérő szavait is köszönjük. No, majd legközelebb, lásd a #19-es hszt....