Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Stílszerű zenei aláfestés: https://www.youtube.com/watch?v=EBCYvoC4muc
-
Ez több szempontból is érdekes. Egyrészt ugye maga a mágnesesség. Emlékszem még azokra az időkre, amikor oda kellett rá figyelni, hogy a táskában géppel együtt átcuccolt lemezeket a villamos/metró melyik részén teszi le az ember. Másrészt pedig a 3.5"-es lemezek fizikailag sokkal jobban védett mivolta.
-
Egy dolog jutott még eszembe: A PC-s vonalon a CD még hagyján, de a C64-es floppyk hogy bírják az idő vasfogát? Pár évente újra kell írni a tartalmukat? Egyáltalán, a mágneses hordozó hogy bírja?
-
A molino valami bambusz izé, olyan OBI-s árnyékolónak tűnik.
A kiállításhoz gratulálok, nagyon komoly!
Korosztályból fakadóan a táboros gyerekeknek nyilván elsősorban játékterem volt, bár közben biztos lehetne őket fertőzni olyan megjegyzésekkel, hogy "A zsebedben levő telefon kb. ezerszer gyorsabb, mint az ebben levő proci." vagy "Mennyi memória is van a telódban, ami mindig kevés? 4 GB? Ebben itt 16 kilobyte. A két egység között mennyi is a váltószám?"
Új hozzászólás Aktív témák
lo Második alkalommal szerveztem retró számítógép és videójáték kiállítást szülőfalumban, Mártélyon.
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest