Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
No, azért, hogy ne csak offoljak, szeretném kikérni a véleményeteket.
Hobbiból és nyelvtanulás (angol, nem program
) céljából szeretnék elkezdeni valamilyen programnyelvet tanulgatni. Nem akarok programozóvá "válni", de nem lennék szomorú, ha a későbbiekben megkönnyítené a munkámat - annyi haszna legyen.
Jelenleg folyamatmérnök vagyok, tudjátok, sok gyártósor, robotok meg mindenféle jópofa cucc. Tehát iparban dolgozom.Eddig csak PLC-t programoztam, de legalább tisztában vagyok a logikai dolgokkal - jó, ha minden kötél szakadt, muszáj voltam az elektropneumatikus cuccokhoz is hozzányúlni, de az más tészta.
Ja, meg ha muszáj volt, de tényleg nagyon muszáj, akkor PIC-ekbe is belenyúltam, de azokat mindig összekukáztam netről, mert ha már kitalálták, több idő maradt a cigiszünetre, csapatépítés jeligére. 
Szóval ennyi előképzettségem van, ezekkel tudok párhuzamot vonni. Mivel hobbiról lenne szó első sorban, meg arról, hogy egyáltalán átlássam a mit, miért, hova, mikor stb. kérdéseket., "játszós" nyelvet szeretnék tanulni, persze olyat, ami nem halott, és van értelme.
Ugye adott a C, C++, C#, JAVA esetleg még a Delphi. De melyik az közülük, amire lehet alapozni? Nem a tetővel akarom kezdeni az építkezést, na. És ami fontos még, hogy jó angol tutorialok legyenek hozzá/juk. Pl. a JAVA azért szimpi, mert ahogy néztem, az Oracle oldalán általuk supportált tutorial van, de az objektumorientált. Baj, nem baj? Szóval itt vagyok elveszve. Pro, kontra? Lehet egyáltalán erre választ adni?

-
13128814
tag
válasz
muszurkefal
üzenetére
Tényleg, köszi!

Ez kimaradt még az életemből.

-
13128814
tag
Rakok ide egy kommentet, hogy visszataláljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Bitcoin topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) céljából szeretnék elkezdeni valamilyen programnyelvet tanulgatni. Nem akarok programozóvá "válni", de nem lennék szomorú, ha a későbbiekben megkönnyítené a munkámat - annyi haszna legyen.
Jelenleg folyamatmérnök vagyok, tudjátok, sok gyártósor, robotok meg mindenféle jópofa cucc. Tehát iparban dolgozom.
Ja, meg ha muszáj volt, de tényleg nagyon muszáj, akkor PIC-ekbe is belenyúltam, de azokat mindig összekukáztam netről, mert ha már kitalálták, több idő maradt a cigiszünetre, csapatépítés jeligére.