- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
Blindmouse #13 üzenetére
Nos, nekem tökéletes, sokkal jobban bejön a hangzásvilága mint például annak az AKG-nak. Egy szóval sem mondtam hogy a drágább szar, kéretik nem is így hozzászólni. Nekem ez a hangzás tökéletes, lehet hogy jobban tetszene egy 40e Ft-os füles hangja de annyit meg inkább már a lejátszóért fizetnék ki. És ettől még ne mondja senki hogy igénytelen vagyok.
Buliba menet vagy jövet tilos zenét hallgatni vagy mi? Nem kell mindenbe belekötni.
-
törölt tag
Buliba menet mi szükség van egyáltalán fülhallgatóra?
-
Blindmouse
senior tag
Jó, így valóban elhiszem hogy hiperjónak gondolod a fülhallgatódat, ha még csak ipari hulladékot dugtál a füledbe. Ez az AKG sem azért annyira drága, mert hűdejó, hanem mert túlárazott, meg NC-s.
Az a bajunk hogy úgy írsz a dolgokról, hogy semmilyen összehasonlítási alapod, vagy belelátásod nincs abba amit írsz, és ezzel magadat járatod le. És az hogy mi el tudunk költeni, nem 10x hanem 30x vagy 50x annyit fejhallgatóra, nem azt jelenti hogy a mienk 50x olyan jól szól, hanem azt hogy a fülünk már nem veszi be ezeket a vackokat, sikítva kapkodjuk le a fejünkről. Nem véletlen van a fejhallgatók között egy "reference class"-nak nevezett réteg. Az arra van, hogy ahoz lehet viszonyítgatni, a többit egymás között nincs értelme.
-
rep3at
őstag
Hát én ennek a hangzásvilágát szeretem, a kedvenc stílusaimban nagy hangsúlyt kapnak a mélyek (Dubstep, d&b, Slowdance, Deep/Tech House, Minimal). A többi fülhallgató ezt nem igazán hozza, így nálam kiesik.
Persze az meg a másik hogy egy telefon árát valószinűleg soha nem költeném fül/fejhallgatóra, az eddigiek ismeretében szerintem ez érthető. 10x ár bőven nem 10x minőség.
-
Gergő_
őstag
A többiek azért kételkednek, mert rosszabb a hallásuk.
Neked pedig elég a gyengébb minőségű is ugyanúgy kihallod belőle a zenét. Jó neked.
-
Milyen zenei stílust hallgatsz?
Ez a bejegyzés olyan, mintha egy 105-ös skodát magasztalnál az egekbe. Egyszerűen lehetetlen, hogy egy fejhallgatónál jobb lenne az az agybadugós csoda. Anno én is agybadugóssal kezdtem, tudom miről beszélsz. Maximum azért hallatszik jónak a maxell, mivel hozzászoktál a hangzásvilágához, illetve brutális mértékű mélyet tud. Első hallásra a HD25-öt én megsirattam, mert látszólag eltűnt a mély meg a magas. Később rájöttem, hogy igazából a közép jött meg és a benne lévő részletek, amint hozzászokott a fülem a lapos (valódi) hangzáshoz, rögtön nem tudtam letenni a fülest, hirtelen minden zeneszámban új dolgokat kezdtem észrevenni dögivel.
-
rep3at
őstag
Nem probáltam sokféle fülest (pár alap "agybadugós" Sennheiser, Sony Ericsson, TDK, AKG fejhallgató, nyitott Sony, Panasonic) és ezekhez képest nagyon is jól szól a Maxell (az általam hallgatott zenei stílusokban), bár most már szerintem az S9-HD lesz gyakrabban használva.
Kérném hogy csak értelmes hozzászólásokkal "gazdagítsuk" a topikot, nem az oviban vagyunk (vagy mégis?).
-
Eastman
addikt
...én úgy vagyok vele hogy az ember vagy minőségit hallgasson vagy semmit.
Akkor mp3 szóba sem jöhet, igaz?
-
rep3at
őstag
válasz
Blindmouse #2 üzenetére
A nyitott füles számomra nem alternatíva, ha zenét hallgatok akkor csak azt halljam, mást ne. Nos akár hiszitek, akár nem, ez a Maxell valami brutálisan jó.
-
DEJVID
őstag
lolwut :'D
-
Blindmouse
senior tag
-
"a nyitott füleseket csak nagy ritkán használtam, ezeken véleményem szerint egy szenvedés a zenehallgatás"
"Jelenleg egy Maxell Colour Canalz tipusú fülest használok (10 mm-es meghajtó, nagyon jó dinamikatartomány, magas hangerő) teljes megelégedéssel"
Aha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest