- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Mostanság azon gondolkodtam, hogy jó lenne beszerezni egy Apple TV-t (2021) + hozzá egy PS4/5 joy-t, hogy kisebb játékokat toljak a TV-n keresztül. Közben eszembe jutott, hogy létezik Apple AV adapter, mivel van iPhone-om (11) illetve iPad-em (8th gen) is . Viszont még a "dock" csatlakozós időkben volt ilyenem és valahogy nem volt az igazi. Pontosabban az volt a bajom, hogy akkor az iPhone 4S kijelzőjét kirakta a TV-re, de nem volt élvezhető rajta semmi. Illetve még próbáltam az Apple TV (3. gen) + iPhone 11 Airplay-el való dolgot, sajnos "laggolt" így azt is elfelejtettem. Illetve a másik kérdés... manapság már megoldható a helyi hálózatról való videók streamelése? Plex-ről hallottam, de nem vagyok vele teljesen tisztába illetve, ha van nála már fejlettebb és jobb dolog, akkor azt is szívesen meghallgatnám.
A válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest