Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
Nem szeretnék kísérletezgetni abszolút elfogadom a tanácsotokat csak szerettem volna megérteni, hogy miért.
-
Cool Face
aktív tag
Köszi a válaszokat. A mostani TV-m csak ARC kimenetet tud, nincs eARC így ez idáig nem mertült fel bennem, de melyik a jobb opció, hogy ha a TV-be kötöm az Apple TV-t és úgy megy a hang át eARC-n az erősítőbe vagy ha az erősítőbe(Denon X4400H) megy az Apple TV?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
A régi LED Sony 4K HDR TV-met OLED-re tervezem cserélni. Idáig minden tartalmat Apple TV-vel és Infuse-val használtam. A DV-t hogy kezeli az Apple TV? Maradhat vagy érdemes lehet váltanom egy DUNE-re pl?
-
Cool Face
aktív tag
A plexnél kinek milyen keresés/ügynök van beállítva? Nekem a Plex Movie mind a kettőnél de a fele fájlokat nem találja meg és borítókép sincs sok esetben. A fájl nevével lehet a gond vagy mi befolyásolja?
-
Cool Face
aktív tag
Vajon lehet bármi hang vagy képbeli javulás a 2017-es ATV 4K-hoz képest? Idáig nem igazán látom értelmét cserélni a specifikációk alapján.
-
Cool Face
aktív tag
-
Cool Face
aktív tag
Kíváncsiságból mi az a lejátszó szerintetek amire ATV 4K-ról érdemes váltani? Imádom ATV-m viszont a hanggal nem igazán vagyok kibékülve. Denon X4400H erősítőm van és a dinamika nagyon nincs meg vele. Csak egy régi oppo 95-el tudom összehasonlítani, de a streamelt film ég és föld hangban. A kép az nagyon szép azzal nincs is semmi problémám.
-
Cool Face
aktív tag
Kodi-t használok erre a célra. Infuse Pro tökéletesen játszik le, meg bármi más is amivel eddig próbáltam. Más szolgáltatást sem lát így nem a DLNA-ban látom a gondot. Plex egy katasztrófa azt tuti nem használnám. Mit ajánlanál helyette?
Szerk.: Miért nem ajánlod a DLNA-t? SMB/NFS illetve Plex/Emby miért jobb megoldás?
-
Cool Face
aktív tag
MrMC-t és Infuse Pro-t használok ATV 4k-n és valamiért az MrMC az esetek 90%-ban nem tud kapcsolódni a DLNA szerverhez. Az infuse és más hálózaton lévő eszköz tökélesen játszik le róla. Hiába zárom be és indítom újra az appot/ATV-t a helyzet változatlan. Mi lehet a gond? Van más szolgáltatás is a szerveren mint pl minimserver, de arra is csak nagy ritkán tud kapcsolódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elite: Dangerous
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Renault, Dacia topik
- iOS alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Konteó topic
- További aktív témák...
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Eladó Bowers & Wilkins ASW608 mélysugárzó, fekete
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kérdésem inkább arra irányult, hogy ha a HDR10, HLG, Dolby Vision formátumokat az erősítőm is támogatja akkor mire fel a HDR indoklás?