- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
válasz
Cool Face #4277 üzenetére
Sajnos ez így van, bárki bármit mond. Elég komoly házimozi rendszerem van itthon, és a hang dinamikája az ATV-n tényleg lényegesen rosszabb, mint más lejátszóval, és ez már évek óta így van. A különbség tényleg akkora, hogy akár egy soundbaron is azonnal észrevehető lenne a különbség. Denon X4500, Yamaha 2060 is volt már, tehát nem típusfüggő. Amit észrevettem, hogy eredeti hangsávval javul valamelyest, de az sem az igazi. pl. Magyar dolby digital szinkron esetén iszonyat dinamikátlan lesz a hang. Ezt a legjobban az effekteknél lehet észrevenni, pl. egy robbanás, lövés, az ATV-n jóformán egy "szisszenés", más lejátszóval ugyanaz "hátbaver". Online streaming szolgáltatások esetén ( netflix, hbogo, stb.) nincs ekkora különbség, ezért én csak ezekre használom az ATV-t, az otthoni filmeimre ott a CoreElec.
-
blakey
titán
válasz
Cool Face #4277 üzenetére
Ezt a hang dolgot hallanom kellene, mert nálam 6 éve van Apple TV, sima HD, 4K (2017) és most 4K (2021), nem volt különösebb gondom a hanggal, Infuse-t használok filmekhez, sorozatokhoz, Plex-et ritkán használok, ott nem teljesen frankó a hang, azt aláírom, legalábbis az Infuse-hoz képest. MrMC számomra egy kalap sz@r lett, már nem tudom, hogy most milyen. A több app hangja nálam rendben szól. Sztereó erősítőm van, 2.1-et használok és bizony a szub elég rendesen odab@sz ha arról van szó, és természetesen hangszín nélkül használom, tehát nálam kellően dinamikus. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. AVR-el is használtam, akkor (lassan 3 éve) nem hallottam különösebb problémát, nem találtam rossznak. Persze a VIM3+USB+DAC jobban szól, de az másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest