- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
azt nem tudom hogy a plex hogy tudja ingyen adni a termékét. az ő modellje miért működik már évek óta. tudom vannak neki is extrái. de média lejátszásra teljesértékü szolgáltatást nyújt. most abba ne menjünk bele hogy alap dolgot mint mp4 et nem tud appletvn de ez valami mással van összefüggésben
-
devil-k
nagyúr
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
De ha belegondolsz, melyik az a cég amelyik nem akar nyerészkedni a másikon? Nem véletlen a világ legértékesebb cége az Apple és nem véletlen vágynak rá annyian. Biztos, hogy van/lehetne jobb az Applenél, de én nem látok pl egyetlen márkát sem, ami így menne/megy előre.
Arról nem is beszélve, ha az Apple (tényleg) megveti a lábát a mozi iparban, akkor nem lesz megállás. Nekem pl. szimpatikus lenne egy olyan megoldás is, hogy valóban ki lehetne kölcsönözni a premier filmeket, amik a moziban mennek. És akkor most felébredek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest