Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Igen tudom... a VLC ezért nem működött utána, de ezen már túl vagyok, megoldottam, bekapcsoltam az SMB V1-et a PC-n. Minden másnak ez elég volt. Ebben a programban külön mókolni kell? Na ne ez egy vicc
Persze nagy nehezen beállítottam hogy lássa a megosztott mappákat, fel is vette a tartalmat, be is scannelte a filmeket és annak ellenére, hogy a film információs adatbázis beállításnál minden engedélyezve van, nincs egyik filmhez se információ. Nemhogy borító, semmi. Egy árva képkocka valahonnan a filmből és kész.
Ehhez képest az Infuse Pro-nak megmutattam a mappát és pár perc múlva az összes filmhez teljes információ megvolt, ráadásul mint a Netflixen, a teljes film készletet kiválogatta témakör szerint (Akció, Krimi, Vígjáték Horror stb) és úgy is lehet válogatni.
Maradok ennél ez már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest