Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem kell mókolni, de mindenki aki türelmetlen és negatívan áll a Kodihoz annak ez nem fog működni. Én 2 éve párhuzamosan használom, a MrMC nálam közös adatbázist használ a többi Kodival így bárhol vagyok, tudom folytatni stb. Pillanatok alatt be van állítva minden, MrMC alatt a scrapert tudod választani, beállítani, finomítani, Infuse egy scrapert használ, TMDB filmekhez, TVDB a sorozatokhoz, nincs más lehetőség. Nem akarom egyiket sem dicsérni, de a MrMC (Kodi) Wiki-t el kell olvasni, sokkal többet tud mit amennyit gondolsz, látsz. Használd azt amelyik neked tetszik, leírtam, hogy minőségben a MrMC most jobb. Természetesen ha nem érdekel akkor ne használd, csak a vaktában megállapított vélemények furán jönnek ki, ismerd meg és utána itélkezz, én megtettem mindkettő esetében és mindkettő naprakész. Infuse az Interlaced anyagokkal nem tud normálisan bánni, nincs zenelejátszás, feliratoknál csak az opensubtitles-t ismeri és vannak sorozatok amikhez nem minden esetben van ott felirat. Mást is tudnék sorolni, de ennyi elég. Lejátszás kezelése szempontjából nekem is jobban bejön az Infuse, per pillanat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- YouTube
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest