Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blakey titán Az új általában mindig jobb. - vagy mégsem, egyébként teljesen jogos a dillemája, hiszen egy 2021-es modellt váltott egy teljesen felesleges 2022-es, és ha már váltottak, akkor "bedobtak" 1-2 újítás, ami egyelőre nem sikerült. A 2022-es nyers, továbbküldött képminősége gyengébb, és ezt valószínűleg nem tudják javítani, az ami a 2022-esen nem működik, az a 2021-esen hibátlan. Ezeket a hibákat nem tudod megkerülni, garantáltan fogsz vele találkozni. Nagyon örültem volna, ha karácsony előtt nem kell a vásárlással foglalkoznom, de nem bírtam tovább, első Apple cuccom ami nálam hibásan működött (okát nem tudtam megfejteni) az első perctől kezdve, fura dolgokat művelt, és elsőre az új OS-nek tulajdonítottam, de aztán 3 frissítés után meguntam, vettem újra egy 2021-est és megint "nyugi van", minden jó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest