- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Az új általában mindig jobb. - vagy mégsem, egyébként teljesen jogos a dillemája, hiszen egy 2021-es modellt váltott egy teljesen felesleges 2022-es, és ha már váltottak, akkor "bedobtak" 1-2 újítás, ami egyelőre nem sikerült. A 2022-es nyers, továbbküldött képminősége gyengébb, és ezt valószínűleg nem tudják javítani, az ami a 2022-esen nem működik, az a 2021-esen hibátlan. Ezeket a hibákat nem tudod megkerülni, garantáltan fogsz vele találkozni. Nagyon örültem volna, ha karácsony előtt nem kell a vásárlással foglalkoznom, de nem bírtam tovább, első Apple cuccom ami nálam hibásan működött (okát nem tudtam megfejteni) az első perctől kezdve, fura dolgokat művelt, és elsőre az új OS-nek tulajdonítottam, de aztán 3 frissítés után meguntam, vettem újra egy 2021-est és megint "nyugi van", minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest