Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is?
"Playstation, XBox, Steelseries kontrollerek jók"
Konkrét gyártmányokra gondoltam, ami nem feltétlenül Sony, vagy Microsoft, hanem a PS4 vagy XBOXone paltformhoz készült egyéb gyártmányok, némileg barátibb áron, de azért megbízható minőségben. Ha ebben van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest