- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandor
tag
Nem tudom milyen dune-t használtál, de biztos nem a pro 4k-t. A dune pro 4k jukeboxa közel van a tökéleteshez. Egy gombnyomásra ott van az újonnan felkerült tartalomhoz a borító , leírás , minden.Semmit nem kell manuálisan keresni. Nem hibázik annyit közel sem , mint az infuse. Soha nem módosítottam át a nevet ( most már igen , az infuse miatt), ahogy letöltöttem úgy megtalálta sample -vel együtt. A dune jukeboxában , ha rákattintok a borítóra , (legyen az sorozat , vagy film , édes mindegy) látható lesz a tartalom leírás , szereplők , készítők stb.Ez ugye az infuse-nál is így működik.
Viszont a dune-nél, ha rámegyek a szereplőkre , vagy készítőkre, azon túl hogy elolvashatom a főbb adataikat, megjeleníti az összes filmet , amiben addig szerepeltek . Mindezt úgy , hogy különválasztja mi van meg a saját gyűjteményembe ezek közül , és mi nincs. Itt ugyanúgy rámehet bármelyik film borítójára, aztán megnézhetem a film összes előzetesét egy gombnyomásra ,ami a neten kering. Aztán van még egy olyan lehetőség is, hogy az adott napig (naponta frissül) megjelent összes film , borítóstól megvan az adatbázisában kb. az 50-es évektől.Ezekre is rá lehet keresni.
Olyan kérdésem lenne, hogy a második bekezdésben leírtakat tudja-e az infuse jukeboxa is, csak én nem találom? Még csak most ismerkedem vele. Esetleg ezeket az extrákat egyáltalán ne keressem?
-
galaxys80
veterán
Én nem értem miről beszélsz. Itt is minden így működött nálam. Egyedül az almappàkkal volt gondom. De ezeket is megcsináltam már minden filmnél. Szinte mindent megtalált egyből. Ott is egyébként ahol almappák voltak. Csak a legelső mappánál ilyenkor nem volt borító.
Annyi, hogy mivel rengeteg beállítási lehetőség van ki kell tapasztalni mi a jó nekem. De magyar nyelven ez sem probléma már. -
blakey
titán
Ezzel sem kell csak el kell olvasni a Kodi beállításait. Linkeltem oldalakat illetve keresni is lehet. Pillanatok alatt megvan, de így olvasva annak aki nem ért hozzá egy űrtechnikának tűnik. Hasonló az Infuse-hoz csak sokkal több beállítási lehetőség van. 1 nap alatt nem lehet megismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest