Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med600-at váltott nálam.
Még fura kicsit a touchpaddal irányítás. A med esetén nagyon királyok voltak a dedikált gombok. Felirat beállítások is jobbak, gyorsabbak voltak jelentősen.
Filmet (sorozatrészt) letöltöm a nasra, tallózom a lejátszóban (feliratot töltök a lejátszóval) és nézem a filmet. Maximum folytatom. Csak és kizárólag erre használtam korábban a lejátszót, illetve most is erre használom, tehát nekem a kapcsolódó funkciók (borítókép, leírások), nem adnak hozzá semmit, illetve még nem állítottam be semmit (néha azért jó lenne, ha le van töltve 5 film, akkor melyikkel kezdjük a nézést).
De a kapcsolódó szolgáltatások azok zseniálisak. Állandóan be van kapcsolva (alvó állapot esetén is szinte), nem kell várni, hogy elinduljon, ráadásul kapcsolja ki és be a tévét is az álvóállapot. A youtube mint az álom, olyan gyorsan és simán fut rajta. Telefonnal is tudom vezérelni, azonnal ki tudom tenni rá a telefon képét. Nagyon szuper. Homekites cuccaim elérem távolról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest