- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med600-at váltott nálam.
Még fura kicsit a touchpaddal irányítás. A med esetén nagyon királyok voltak a dedikált gombok. Felirat beállítások is jobbak, gyorsabbak voltak jelentősen.
Filmet (sorozatrészt) letöltöm a nasra, tallózom a lejátszóban (feliratot töltök a lejátszóval) és nézem a filmet. Maximum folytatom. Csak és kizárólag erre használtam korábban a lejátszót, illetve most is erre használom, tehát nekem a kapcsolódó funkciók (borítókép, leírások), nem adnak hozzá semmit, illetve még nem állítottam be semmit (néha azért jó lenne, ha le van töltve 5 film, akkor melyikkel kezdjük a nézést).
De a kapcsolódó szolgáltatások azok zseniálisak. Állandóan be van kapcsolva (alvó állapot esetén is szinte), nem kell várni, hogy elinduljon, ráadásul kapcsolja ki és be a tévét is az álvóállapot. A youtube mint az álom, olyan gyorsan és simán fut rajta. Telefonnal is tudom vezérelni, azonnal ki tudom tenni rá a telefon képét. Nagyon szuper. Homekites cuccaim elérem távolról is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest